22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop BERBEC martie 2016: Vei călători foarte mult. Citeşte previziunile pentru întreaga...

Horoscop BERBEC martie 2016: Vei călători foarte mult. Citeşte previziunile pentru întreaga lună

O aglomerare de corpuri cereşti – inclusiv Soarele, Luna nouă, Mercur şi Neptun – se vor înghesui în cea de-a 12-a casă a zodiei tale. Asta te va face deosebit de intuitiv, aşa că fii atent la ce-ţi şopteşte vocea interioară, pentru că unicul ei scop este să te protejeze.

Această lună va aduce două eclipse – una de soare şi lună nouă în Peşti pe 8 martie, iar în Balanţă, pe 23 martie, va fi o eclipsă de lună. Cea din urmă te-ar putea afecta mai mult. Eclipsele sunt semne clare de schimbare, iar singura ta opţiune va fi să mergi mai departe şi să nu te întorci la vremurile trecute. Ca efect al primei eclipse, cea din 8 martie, ai putea începe un proiect pe care va trebui să-l ţii secret. Ar putea fi vorba despre un efort pe care-l vei depune la serviciu sau într-o afacere, întrucât cu Pluto atât de bine poziţionat, este posibil ca o persoană importantă şi cu putere de decizie să te aleagă pentru un anumit proiect. Dacă sarcina ta va fi una creativă, poate că nu va fi nevoie să o ţii secretă. În acest caz, se pare că te vei concentra intens asupra proiectului şi de aceea vei decide să lucrezi singur, în linişte. Toate semnele indică faptul că vei îndeplini cu succes această sarcină, aşa că dă tot ce ai mai bun în tine.

Este la fel de posibil, poate chiar cu mai multe şanse de realizare, să descoperi informaţii care ţi-au fost ascunse până acum, fie pentru că nu ai întrebat niciodată, fie pentru că alţii nu au dorit ca tu să ştii lucrurile respective.

Eclipsa din 23 martie te va face să te concentrezi asupra relaţiei pe care fie abia acum o începi, fie se află într-un punct în care este nevoie de o decizie radicală. Este posibil să fie vorba despre o legătură de dragoste, dar se poate şi ca eclipsa să influenţeze o relaţie de afaceri, strânsă şi importantă. Dacă vei cunoaşte o nouă persoană, pare ca acest lucru să se întâmple mai curând prin intermediul unui prieten şi mai puţin cu ajutorul unui site de întâlniri online. Dacă vrei să păstrezi secretul asupra acestei noi cunoştinţe, ar fi bine să te gândeşti la o întâlnire într-un loc în care nu veţi putea fi văzuţi împreună. În timpul acestei eclipse, planeta ta păzitoare, Marte, se va afla într-un unghi de susţinere, aşa că toate semnele arată că rezultatele finale vor fi pozitive. Există şanse mari să călătoreşti în această perioadă.

În timpul aceleiaşi eclipse, în 23 martie, Venus i se va alătura lui Neptun, un aspect foarte strălucitor. Este posibil ca în acea zi – ca şi în următoarele două săptămâni – să te entuziasmeze tot ce se întâmplă, dar nu-ţi lăsa imaginaţia să zboare prea mult, mai ales că lucrurile vor fi atât de romantice, încât s-ar putea să te laşi purtat de val. Dacă-ţi vei ţine picioarele pe pământ – iar Saturn, din poziţia lui proeminentă în Săgetător, va avea grijă să fii realist – vei reuşi să te bucuri de scânteia unei noi iubiri şi să fii totuşi în regulă.

Marte, planeta ta păzitoare, care are misiunea de a avea mare grijă de tine, se va afla în prietenosul Săgetător toată luna martie (începând din 5 martie), incitând zona călătoriilor. S-ar putea să te îndrepţi spre aeroport pentru a face o călătorie la mare distanţă. Cel mai bine ar fi să pleci în weekendul din 26 martie, când Marte se va sincroniza cu Soarele. Tema călătoriilor care începe în această lună va da startul unei tendinţe pe termen lung, care va dura până prin septembrie. Ai putea să-ţi cumperi o nouă valiză, mai şic – o vei folosi destul de mult.

Între alte zile din această lună care ar putea fi importante pentru tine se află şi 2 martie, când Venus va primi vibraţiile strălucitoare ale electricului Uranus. Aceasta este o zi în care Cupidon s-ar putea ascunde după fiecare copac, pregătit să tragă o săgeată din faimosul său arc.

Cea mai bună zi pentru tine va fi 16 martie, când planetele Jupiter (simbol al norocului şi darurilor) şi Pluto (care reprezintă oamenii influenţi) îşi vor transmite semnale una alteia, aducând munca ta zilnică în atenţia celor mai importante persoane care te vor cataloga drept o stea în devenire. Pândeşte 16 martie şi planifică ceva măreţ pentru ziua respectivă, pentru că se întâmplă rar ca toate forţele să fie alături de tine.

Cele mai citite

Românii cotizează 35 de ani la pensie și primesc bani mai puțin de 12 ani

România are a treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE, de 76,6 ani, potrivit Eurostat. Țara noastră este urmată în acest clasament doar de...

Românii cotizează 35 de ani la pensie și primesc bani mai puțin de 12 ani

România are a treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE, de 76,6 ani, potrivit Eurostat. Țara noastră este urmată în acest clasament doar de...

Polonia primește în anul 2024 primul avion F-35. România se pregătește să semneze contractul cu SUA

Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țări în anul 2024 iar România se pregătește să semneze un contract...
Ultima oră
Pe aceeași temă