9.1 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP BERBEC octombrie 2015. Schimbări bune în plan personal şi profesional

HOROSCOP BERBEC octombrie 2015. Schimbări bune în plan personal şi profesional

Încă de la începutul lunii octombrie, relaţiile nativilor în zodia berbec sunt testate, fie că este vorba despre un coleg, asociat, prieten, rudă sau persoana iubită. Astfel, renunţi la oamenii care te deranjează şi îi păstrezi lângă tine doar pe cei care te ajută să evoluezi şi alături de care te simţi bine.

Dacă eşti singur(ă), începi să flirtezi cu o persoană pe care o cunoşti într-o sală de sport, în arenă la un eveniment sportiv ori la serviciu, dacă lucrezi în mass-media, marketing, relaţii publice sau IT.

La jumătatea lunii, ar fi bine să te îngrijeşti de imaginea ta, pentru că intri în lumina reflectoarelor în plan profesional – îţi închei cu succes un proiect, găseşti o soluţie impresionantă la o problemă, obţii locul de muncă pe care ţi-l doreşti sau obţii o promovare ori mărire de salariu.

În weekendul din 17-18 octombrie, îţi stabileşti noi obiective profesionale ori personale şi îţi construieşti strategii care să te ajute să le atingi.

Cele mai norocoase zile, mai ales în plan financiar, sunt 25 şi 27 octombrie, când primeşti mărirea de salariu pe care ai cerut-o sau o sumă de bani din alte surse.

În preajma acestor zile, decizi să îţi revii în formă şi îţi stabileşti un regim alimentar şi o rutină de exerciţii fizice.

Cele mai citite

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

Ministrul belgian al Sănătății solicită UE să ia mai multe măsuri împotriva fumatului

UE are nevoie de mai multe inițiative pentru a combate consumul de tutun și pentru a crea un mediu sănătos axat pe prevenire, a...

“Suntem alături de David Popovici”, susține preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern

Camelia Potec, preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, a transmis că David Popovici a pus ochii pe o medalia la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă