14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP BERBEC septembrie 2015. Momente romantice şi schimbări plăcute la serviciu

HOROSCOP BERBEC septembrie 2015. Momente romantice şi schimbări plăcute la serviciu

Încă de la începutul lunii, simţi nevoia să ieşi din casă şi să cunoşti oameni noi. În plus, relaţia cu persoana iubită se îmbunătăţeşte – petreceţi momente romantice şi vă amintiţi cât de norocoşi sunteţi că vă aveţi unul pe celălat. Dacă eşti singur(ă), întâlneşti o persoană cu care începi o relaţie de vis.

În primul weekend al lunii faci o escapadă în doi, într-o destinaţie magică, mergi la un restaurant frumos amenajat cu iubitul(a) sau îi pregăteşti o masă specială acasă. Dacă alegi ultima variantă, nu uita să creezi o atmosferă romantică – decorează încăperea cu flori şi lumânări şi pune muzică bună în surdină.

Din 6 septembrie, după o perioadă îndelungată în care Venus a fost retrograd, îţi poţi face schimbări de look cu încredere. Totodată, îţi poţi organiza liniştit(ă) logodna sau nunta – totul va decurge exact aşa cum îţi doreşti.

Dacă eşti singur(ă), din 6 septembrie este posibil să îţi întâlneşti perechea la o petrecere, un eveniment, un muzeu, un concert sau la o expoziţie de artă. Zilele în care întâlnirea va fi cea mai probabilă vor fi 8 şi 22 septembrie.

Între timp, apar schimbări plăcute la serviciu – vin colegi noi, cu care te vei înţelege de minune ori primeşti un calculator sau un birou nou. Dacă lucrezi într-un domeniu de creaţie, îţi prezinţi un proiect care îţi impresionează şeful. Astfel, primeşti un bonus neaşteptat de mare, o mărire de salariu sau chiar o promovare.

Pe parcursul lunii, este posibil să te confrunţi cu o mică problemă de sănătate, cel mai probabil ceva care are legătură cu intestinele. Fii fără grijă, ajungi la medicul potrivit şi primeşti tratamentul necesar ca să te refaci repede.

De asemenea, dacă îţi propui să scazi în greutate, reuşeşti, singur(ă) sau cu ajutorul unui specialist – respecţi un regim alimentar şi/sau o rutină de exerciţiu fizic care dă rezultate mai devreme decât te aştepţi.

La sfârşitul lunii iei o decizie radicală în privinţa unei relaţii, aspectului tău fizic, locului de muncă, locuinţei sau stilului de viaţă.

Cele mai citite

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Minivacanța de Paște după intrarea în Schengen. Peste 55% dintre români spun că vor călători mai mult în țările din spațiul Schengen de acum...

Românii se pregătesc pentru cea mai lungă minivacanță din acest an, în contextul în care anul acesta cele două sărbători (1 Mai și Paște)...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă