15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop CAPRICORN aprilie 2016: Locuinţa este preocuparea ta principală luna aceasta

Horoscop CAPRICORN aprilie 2016: Locuinţa este preocuparea ta principală luna aceasta

HOROSCOP CAPRICORN APRILIE. Ai fost preocupat de aranjarea casei destul de mult timp, dar universul pare pregătit să te zdruncine puţin. Fii atent în jur până în 7 aprilie, când Luna nouă şi Soarele vor fi în conjuncţie cu Uranus, planeta tuturor lucrurilor neprevăzute. S-ar putea să primeşti o nouă sarcină la serviciu pentru care va fi nevoie să te muţi. Sau s-ar putea ca proprietarul să vândă brusc apartamentul pe care l-ai închiriat şi să primeşti notificare că trebuie să pleci. Nu poţi controla unele lucruri, aşa că singurul mod de a face faţă situaţiei este să cauţi alte opţiuni.

 

Dacă nu eşti în această situaţie, s-ar putea să-ţi plece brusc colegul de cameră sau casa ar putea avea nevoie de reparaţii urgente la care nu te aşteptai. Cât Luna nouă stă în Berbec, respectă cu stricteţe regulile de siguranţă acasă, cum ar fi să nu laşi lumânări aprinse într-o cameră goală şi să ai grijă să fie libere căile de acces. Se pare că ceva îţi va atrage atenţia asupra casei sau familie destul de brusc. Pluto este în unghi negativ, aşa că dacă ai un iubit, s-ar putea să fii nevoit să negociezi cu el planurile legate de casă. Partenerul te va face să simţi că problema este imposibil de rezolvat. Saturn, guvernatorul tău, te va susţine, însă, oferindu-ţi destule motive să nu-ţi pierzi speranţa. Priveşte atent şi în ansamblu orice dilemă, iar Saturn va avea grijă ca rezultatul să fie cel dorit de tine.

Marte, guvernatorul sectorului casei în harta ta, este pe cale să devină retrograd, din 17 aprilie, dar deja şi-a încetinit ritmul de la începutul lunii. Ai răbdare cu schimbările legate de casă. Vei face totul mai uşor în octombrie. Fă cercetări acum, adună materiale informative legate de variante şi costuri şi fii pregătit să acţionezi la toamnă.

Simţi nevoia unei escapade cu iubirea vieţii tale? Petrece un weekend prelungit în perioada 14-17 aprilie, pentru că te vei simţi grozav. Mercur este în pefectă sicronizare cu aducătorul de noroc Jupiter, aşa că atunci va fi momentul ideal să-ţi faci bagajul şi să pleci.

Mercur va fi retrograd din 28 aprilie până pe 22 mai, aşa că ai grijă să-ţi termini toate treburile importante înainte de această dată. Nu este niciodată înţelept să faci schimbări majore, cum ar fi acceptarea unui job nou sau semnarea de documente când Mercur este defazat. Ai răbdare şi, mai târziu, vei fi bucuros că ai ales să aştepţi şi să vezi ce se întâmplă.

Luna plină din 21 aprilie va fi dulce şi aromată. Vei merge la o petrecere la care sunt foarte mulţi dintre prietenii tăi. Sau, dacă nu vrei să iei, poţi fi tu gazda petrecerii. Venus va fi în conjuncţie cu Uranus şi dacă inviţi prieteni acasă, petrecerea ta va fi de nota 10. Neptun are contribuţia lui, aşa că dacă mergi la o sărbătoare în altă parte, probabil că va trebui să faci o scurtă călătorie ca să ajungi acolo. Neptun va adăuga stil, creativitate şi frumuseţe evenimentului din 22 aprilie (plus sau minus patru zile), aşa că, pentru tine, aceasta va fi una dintre zilele memorabile ale anului.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii aprilie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC aprilie 2016: Vei fi nedreptăţit la serviciu, dar vei avea un deosebit succes în dragoste

Horoscop TAUR aprilie 2016: Finanţele vor fi preocuparea ta principală şi în această lună

Horoscop GEMENI aprilie 2016: Vei avea o lună plină de distracţii şi iubire, dar vei finaliza şi un proiect important

Horoscop RAC aprilie 2016: Vei lupta din greu să obţii o promovare sau un job nou

Horoscop LEU aprilie 2016: Vei face o călătorie profitabilă și s-ar putea să primești o mărire de salariu

Horoscop FECIOARĂ aprilie 2016: Mare grijă la bani luna asta – se întrevăd venituri mari, dar şi datorii pe măsură

Horoscop BALANŢĂ aprilie 2016: Cuplul va fi preocuparea ta principală luna aceasta

Horoscop SCORPION aprilie 2016: rezolvă treburile importante în prima parte a lunii şi nu te certa cu şefii

Horoscop SĂGETĂTOR aprilie 2016: Te preocupă o chestiune importantă, legată de familie sau de un proiect major la care lucrezi

 

 

Cele mai citite

Aproape 100 de blocuri din București rămân fără apă caldă până duminică

O veste cum nu se poate mai proastă pentru unii locuitori ai Capitalei, în contextul în care afară s-a răcit vremea. O avarie lasă...

Cum să alegi parfumul potrivit pentru orice ocazie

Viața este frumoasă dacă facem alegeri bune, iar parfumurile de lux ne pot aduce o dimensiune extraordinară în experiența vieții și în felul cum...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă