17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop CAPRICORN ianuarie 2016: vei primi un premiu sau un cadou în...

Horoscop CAPRICORN ianuarie 2016: vei primi un premiu sau un cadou în bani de ziua ta

Vei avea un mai mare control asupra evenimentelor decât de obicei şi asta este o perspectivă foarte provocatoare pentru tine. Până acum ai fost nevoit să te tot adaptezi la diferite situaţii şi chiar te întrebai când va veni vremea să te eliberezi de aceste limite şi să le foloseşti în favoarea ta. Luna ta de naştere va fi deci bună cu tine.

Cu patru corpuri cereşti în zodia ta, vei fi capabil să manevrezi lucrurile şi evenimentele după bunul plac. Vei avea Soarele şi luna nouă în Capricorn pe 9 ianuarie, împreună cu centrul de putere Pluto şi cu furnicarul Mercur in Capricorn, de aseemenea. Jupiter, aducătorul de daruri şi noroc, te va flanca de pe margini, protejându-teca un biban în Fecioară, un semn frate de pământ, astfel încât te vei autodepăşi. Anumite domenii vor fi încununate cu succes, incluzând studiile universitare, eforturile de a obţine o calificare ori de a susţine o teză sau un test.

Din altă perspectivă, un colegiu în marketing ar putea fi o variantă potrivită pentru tine daca ai lucrat în acest domeniu. La fel şi media poate fi un sector de activitate avantajos pentru tine, precum sala de judecată sau sistemul judiciar în general. Aşteaptă până la luna nouă din 9 ianuarie înainte să pui în practică un obiectiv important, însă nu uita să-ti laşi uşa deschisă cât timp Mercur va fi retrograd. Cel mai probabil vei lua o binemeritată pauză pe 13 ianuarie, când Jupitr va face trigon cu Soarele. Este cea mai bună zi din lună pentru tine, în special pentru orice invitaţie care se anunţă profitabilă financiar.

Te vei concentra pe trecut în următoarele trei săptămâni, ceea de pare a fi ţinta perfectă pe perioada în care Mercur este retrograd. Dacă reevaluezi, regândeşti, recontactezi pe cineva, vei face lucrul cel mai corect. Abţine-te să cumperi orice fel de aparatură electrocasnică şi electronică, o maşină sau diferite piese ale ei. După 25 ianuarie, te vei elibera de întârzierile şi blocajele pe care le-ai întâmpinat până la această dată. Ulterior, sub influenţa lunii pline de pe 23 ianuarie, te vei concentra pe bani. Îţi vei achita toate taxele, dar în acelaşi timp s-ar putea să primeşti un cec cu un comision substanţial, un premiu sau un cadou în bani de ziua ta de la o persoană care te iubeşte. Vei fi foarte productiv în această perioadă a lunii atunci când vine vorba de gestionarea finanţelor, aşa că n-ar fi o idee rea sa aplezi la un broker care să verifice poliţele de asigurare ca să ştii exact pe ce te poţi baza şi pe ce nu. Încercuieşte în calendar data de 13 ianuarie ca cea mai bună zi pentru veşti despre bani – s+ar putea să fie chiar o zi memorabilă.

Distracţiile vor figura şi ele pe agendă, cu multe oportunităţi de socializare acum când Marte se află în Scorpion, un semn zodiacal care se combină frumos cu Capricornul. Aşadar, Marte va lumina casa prieteniei şi vei primi nenumărate invitaţii la diverse petreceri si ieşiri la masă cu prietenii. Cu Mercur retrograd în Capricorn, s-ar putea să ai ocazia revederii unui prieten vechi cu care nu ai mai vorbit de ani de zile. Regăsirea cu el va fi plină de veselie pe 14 ianuarie, când Mercur primeşte semnale de aur de la Jupiter. Dacă vrei să-ţi iei o scurtă vacanţă intervalul ideal este în săptîmâna 9-16 ianuarie. Venus îţi va traversa semnul zodiacal din 22 ianuarie până pe 17 februarie. Este o veste fanstastică – după 25 ianuarie, femeia Capricorn se poate programa la coafor pentru un nou look şi, indiferent de sex, Venus te va ajuta să ieşi în evidenţă în următoarele săptămâni, facându-te cu uşurinţă remarcat şi admirat.

Cele mai citite

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă