23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP CAPRICORN iulie 2015. Mici neînţelegeri cu persoana iubită şi succes profesional

HOROSCOP CAPRICORN iulie 2015. Mici neînţelegeri cu persoana iubită şi succes profesional

Încă de la începutul lunii, vei lua o decizie radicală în privinţa relaţiei cu partenerul(a) de viaţă sau de serviciu. Dacă lucrurile funcţionează aşa cum îţi doreşti, vei îmbunătăţi relaţia, iar dacă nu, o vei încheia.

Însă, în cazul în care există neînţelegeri între tine şi partener(ă), relaţia nu se va încheia fără resentimente şi vei fi neviot(ă) să îi asculţi reproşurile. Chiar dacă vei simţi nevoia să te aperi, orice ai spune va multiplica replicile partenerului(ei). Păstrează-ţi calmul şi ascultă tot ce are de spus.

În cazul în care nu îţi doreşti să închei relaţia cu persoana iubită, chiar dacă există mici neînţelegeri, ar fi bine să mergeţi într-o scurtă călătorie într-o destinaţie nouă şi liniştită, la mare, sau în apropierea unui lac.

Tot la începutul lunii, vei primi o sumă mare de bani, care va reprezenta un bonus, cadou, împrumut bancar, plată din drepturi de autor sau moştenire.

În plan profesional, ideile tale vor fi necontenite şi vei găsi soluţii inedite la probleme de serviciu sau, dacă nu eşti angajat(ă), vei da dovadă de spontaneitate şi vei face o impresie bună la orice interviu de angajare.

Dacă eşti artist(ă), concertele sau spectacolele pe care le vei susţine în această lună vor fi excelente şi te vor face să te simţi mândru(ă) de tine.

Cele mai bune zile ale lunii vor fi 21 şi 22 iulie, când vei câştiga orice negociere sau discuţie în contradictoriu. Aceste zile vor fi excelente şi pentru semnarea unor contracte.

La sfârşitul lunii, vei plăti facturi şi vei lua decizii în plan financiar. Ar fi bine să urmezi un curs sau să apelezi la un specialist care să te ajute să gestionezi banii sau să investeşti corect, astfel încât să te bucuri de stabilitate financiară pe termen lung.

Luna iulie nu va fi potrivită pentru schimbări radicale de look, pentru începerea unor relaţii amoroase, logodnă sau căsătorie, pentru că Venus este retrograd. Ar fi bine să amâni aceste lucruri pentru sfârşitul lunii august. 

Cele mai citite

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă