12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop CAPRICORN iulie 2016. Se aud clopote de nuntă, sau cel puţin...

Horoscop CAPRICORN iulie 2016. Se aud clopote de nuntă, sau cel puţin clinchet de pahare de la petrecerea de logodnă

HOROSCOP CAPRICORN IULIE. Cum sunt o mulţime de planete în casa căsătoriei şi a angajamentelor în relaţie din charta ta, probabil că te vei gândi să te logodeşti sau chiar căsătoreşti luna aceasta. Şi este momentul perfect pentru un astfel de pas. Ai o pleiadă de planete dulci aliniate în Rac la 180 de grade de a ta – Soarele, luna nouă din 4 iulie, Venus şi Mercur – iar aceste planete reprezintă colaborarea şi parteneriatul în care te afli acum. Neptun va fi într-un unghi fin cu luna nouă, indicând dragoste şi inspiraţie. În acelaşi timp, Jupiter, aducătorul de daruri şi noroc, va trimite raze aurii spre luna nouă, ceea ce înseamnă luna de miere – sau orice altă călătorie – va fi magnifică şi luxoasă. Ar trebui să observi o oarecare evoluţie în iubire în cele zece zile de după luna nouă din 4 iulie.

Simţi că nu te vei căsători cu nimeni prea curând, aşa că ai putea redirecţiona energia de care dispui într-un parteneriat de afaceri, pentru că ambele sunt guvernate de casa a şaptea. Ai putea angaja un agent sau un manager sau ai putea ajunge la un acord cu un coautor, partener de afaceri sau avocat care ţi-ar putea da sfaturi într-un anumit domeniu.

Până pe 19 iulie, când va fi lună plină, probabil că vei lămuri o chestiune importantă legată de relaţie sau de altceva. Aceasta va duce la finalizarea a ceva foarte important pentru tine şi numai tu vei şti despre ce este vorba. O lună plină în semnul tău se petrece doar o dată pe an, aşa că acesta ar putea fi moment cheie pentru tine, mai ales dacă eşti născut în apropiere de 17 ianuarie. Marte va fi foarte prietenoasă cu această lună plină, aşa că îţi va fi foarte folosit un prieten în acele momente.

Se pare că ai fi dorit să lucrezi la o chestiune legată de casă, dar în ultimele luni ai tot fost distras de la această activitate sau te-ai confruntat cu tot felul de întârzieri. Asta s-a întâmplat pentru că Marte era retrograd. Din 29 iunie, planeta a ieşit din această stare, ceea ce înseamnă că vei putea face progrese serioase în locuinţă sau în alte proprietăţi pe care le deţii. Una dintre cele mai bune zile ale lunii, indicată pentru concetrarea asupra casei, este 6 iulie, când Venus colaborează cu Marte. Uranus va deveni retrograd din 29 iulie, aşa că ia cele mai importante decizii înainte de această dată şi vei avea numai de câştigat.

În dragoste, dacă eşti fericit în cuplul tău, vei ajunge pe culmea iubirii în această lună. Venus alunecă prin sectorul relaţiilor bazate pe angajamente solide, ajutându-te să găseşti exact atingerea perfectă cu partenerul tău. Apoi, Neptun îşi va trimite razele spre Venus pe 5 iulie, un aspect astral deosebit de strălucitor. O zi mai târziu, pe 6 iulie, Venus va primi vibraţiile lui Marte. Vei iubi ziua de 6 iulie şi dacă eşti singur, pentru că prietenii vor parcurge distanţele pentru tine şi-ţi vor aduce râsete şi distracţie. Va fi o zi de aur pentru toată lumea.

Aspectele fericite vor continua. Pe 8 iulie, călătoriile vor fi divine, graţie magicii interacţiuni dintre Mercur şi aducătorul de noroc, Jupiter. Fă o călătorie la mare distanţă şi te vei bucura de fiecare secundă.

Cel mai important weekend este 9-10 iulie, perioadă perfectă pentru nuntă sau logodnă. Nu eşti încă pregătit? Poate că doar vei face promisiunea solemnă în acel weekend. Soarele şi Jupiter se vor sincroniza perfect atunci şi vor fi cele mai bune zile pentru tine, care vor avea puterea de a te încânta în multe feluri. Şi luna va contribui cu razele ei, aflându-se în super compatibila Fecioară.

Dacă nu te căsătoreşti pe 9-10 iulie, sau nu te logodeşti, ai putea primi o sumă considerabilă de bani. Este, de altfel, şi o zi grozavă pentru a-ţi înflori creativitatea, care va fi puternică luna asta.

Nu fă afaceri şi nu semna documente pe 16 iulie, când Uranus va fi la cuţite cu Soarele – ai putea pierde bani.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iulie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iulie 2016. Veşti bune în special în plan financiar

Horoscop TAUR iulie 2016. Viaţa ţi se schimbă în bine şi te împaci cu toată lumea

Horoscop GEMENI iulie 2016. Astrele-ţi oferă mari şanse de a-ţi creşte veniturile luna asta

Horoscop RAC iulie 2016. Perioada este perfectă pentru noi începuturi

Horoscop LEU iulie 2016. Leii trebuie să se ocupe luna asta de nevoile lor interioare

Horoscop FECIOARĂ iulie 2016. Tema acestei luni este relaxarea, aşa că lasă munca pe locul doi

Horoscop BALANŢĂ iulie 2016. Acum ai şansa de a-ţi găsi jobul visat

Horoscop SCORPION iulie 2016. E vremea vacanţei. Fă-ţi bagajele şi pleacă, preferabil peste hotare

Horoscop SĂGETĂTOR iulie 2016. Vei avea parte de o mare sumă de bani

Horoscop CAPRICORN iulie 2016. Se aud clopote de nuntă, sau cel puţin clinchet de pahare de la petrecerea de logodnă

Horoscop VĂRSĂTOR iulie 2016. Vei munci pe rupte, dar cu mari beneficii morale şi financiare

Horoscop PEŞTI iulie 2016. Luna asta te preocupă dragostea

 

 

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Un film românesc și unul România – Republica Moldova participă la festivalul de film de la Moscova, în ciuda sancțiunilor asupra Rusiei. Regizorul român...

Un film realizat în România, intitulat "21 de rubini", a fost prezentat în cadrul festivalului de film de la Moscova (19 - 26 aprilie...
Ultima oră
Pe aceeași temă