13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop CAPRICORN mai 2016: luna asta vei avea timp pentru dragoste

Horoscop CAPRICORN mai 2016: luna asta vei avea timp pentru dragoste

HOROSCOP CAPRICORN MAI. În sfârşit, iubire! Ai fost foarte îngrijorat de casă, de proprietăţile imobiliare şi problemele de familie, dar ai şi lucrat săptămâni întregi pentru a obţine un statut mai bun în carieră. Acum, odată cu apariţia lunii noi din 6 mai, vei avea şansa să-ţi laşi părul pe spate şi să te bucuri de viaţă. 

Dacă eşti singur, această lună nouă îţi va deschide noi uşi dincolo de care ţi-ai putea găsi iubirea adevărată. Dacă eşti deja într-un cuplu consacrat, planifică mai multe activităţi distractive cu partenerul tău.  Venus, Mercur, Soarele şi luna nouă sunt toate în casa a cincea, a romantismului, combinaţie stelară care va pune cu siguranţă lucrurile în mişcare. Vor fi deosebit de favorizate la începutul lunii deciziile legate de copii – o nouă sarcină, o adopţie sau viitorul copiilor pe care deja îi ai.

Mercur este retrograd, aşa că dacă eşti singur ţi-ai putea aminti de o fostă iubire şi te-ai putea împăca cu respectivul partener. Dacă-ţi doreşti asta, acum este momentul să acţionezi.

Marte va contribui, de asemenea, la puternica temă socială a lunii mai. Planeta este acum retrogradă şi merge înapoi în casa a 11-a a chartei tale, cea a distracţiei, prieteniilor, evenimentelor. Acestea sunt veşti bune şi te vei bucura din plin de această perioadă dacă vei face unele eforturi pentru a socializa mai mult.

Nu doar Marte şi Mercur sunt retrograde, ci şi Jupiter, Saturn şi Pluto, cel puţin o parte din lună. Aceste cinci planete îţi readuc în atenţie trecutul şi te împing să analizezi metode de a-ţi îmbunătăţi acele aspecte ale vieţii în care ai făcut greşeli anul trecut şi la începutul acestui an. Judecata ta nu va fi la fel de ascuţită ca de obicei, aşa că ar fi mai bine să amâni luarea deciziilor importante.

Faptul că Marte este retrograd te cam încurcă, pentru că sarcina acestui astru este să te împingă spre noi teritorii şi să te ajute să formezi relaţii noi, mai ales în afaceri. Fiind atât de slăbită, planeta nu te mai poate sprijini aşa că nu e momentul să faci înţelegeri noi. Iar când este vorba despre interacţionarea cu prietenii, legăturile romantice sau chiar întâmplătoare, vei fi tentat să-ţi cauţi amicii vechi şi cunoştinţele din trecut.

Marte va continua să fie retrograd până pe 29 iunie, iar după această dată va continua să fie defazat o vreme, cam până pe 22 august. Marte este guvernatorul natural al casei a patra a zodiei tale, a familiei şi casei, iar aceasta este zona în care progresele vor încetini. La sfârşitul lui septembrie şi după, viaţa va reveni la normal. Deocamdată, meditează asupra lucrurilor pe care ai dori să le schimbi şi găseşte strategii pe care să le aplici din iulie. Alocă mai mult timp gândirii şi doar astfel vei ajunge la răspunsul corect.

Venus în Taur între 1 şi 24 mai este o poziţie divină pentru tine. Profită din plin socializând cât mai mult, poate chiar plecând în vacanţă într-un loc frumos, printre munţi şi ape. Hawaii, Elveţia şi multe alte locuri magnifice s-ar potrivi. Cumpără-ţi haine noi şi actualizează-ţi aspectul, pentru că asta-ţi va da mai multă încredere în tine. Şi cel mai important este să găseşti noi metode de a te bucura de viaţă – pentru că luna nouă din 6 mai va fi una dintre cele mai bune din 2016 şi promite să construiască o perioadă fascinantă.

 

Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...
Ultima oră
Pe aceeași temă