19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop CAPRICORN martie 2016: ai multă inspirație și primești laude pentru munca...

Horoscop CAPRICORN martie 2016: ai multă inspirație și primești laude pentru munca și ideile tale

Nu rata nici una dintre ocaziile de a călători care ţi se ivesc la începutul acestei luni. Eclipsa din 8 martie va favoriza deplasările de scurtă durată. Dacă una dintre aceste călătorii este o ieşire romantică, alege un loc cu munţi acoperiţi de zăpadă neatinsă şi brazi, sau dimpotrivă o plajă fină, însorită, cu ape turcoaz. Planetele compatibile cu semnele de apă se vor asigura că locul ales, indiferent dacă este cald sau rece, te va ajuta să trăieşti momente speciale de care-ţi vei aduce mereu aminte.

Aceasta va fi o lună a comunicărilor de tot felul. Patru planete în Peşti, în casa a 3-a, a scrisului, arată că dacă eşti autor de nuvele sau scenarii, director sau producător de film, sau creator de reclame, sau lucrezi în alt domeniu creativ legat de scriere sau creație, imaginaţia ta nu va avea limite. Eclipsa din 8 martie te va împinge să lucrezi la proiectul propriu, pentru că acesta este anul în care trebuie să-ţi faci numele cunoscut, aşa că pune-te pe treabă.

A doua eclipsă, cea de lună nouă din 23 martie, va aduce în punctul culminant un aspect legat de carieră. Marte va fi frumos orientat spre această eclipsă, aşa că te vei descurca foarte bine dacă vei avea discuţii confidenţiale şi vei păstra secretul acelor întâlniri. Dacă ai o sarcină la care este nevoie de toată concentrarea ta, ar fi bine să o faci acasă, iar dacă e prea multă agitaţie (dacă ai copii mici, de exemplu) mergi la o bibliotecă, unde nu vei fi deranjat sau distras. În ziua de 23 martie va fi punctul culminant în tot ce faci, aşa că ţi-ai putea termina teza de doctorat, manuscrisul sau scenariul şi ai putea primi laude pentru munca grea pe care-ai depus-o.

Oameni şi locuri străine continuă să-ţi aducă noroc, atât profesional, cât şi personal. O zi specială va fi 16 martie, când Jupiter şi Pluto se vor afla într-o aliniere sublimă. Aşa că vezi ce se iveşte şi ia în serios toate ofertele şi oportunităţile. Vor merita să le analizezi.

În plan romantic, vei fi extrem de fermecător când Venus trece prin Peşti, din 12 martie până în 5 aprilie. Un weekend deosebit de strălucitor va fi când Venus se întâlneşte cu Neptun, pe 19-20 martie; este unul dintre cele mai bune pentru tine, aşa că notează-l cu atenţie şi programează să faci ceva special.

Capricornii s-au ocupat mult timp de mutare şi de decorarea caselor. Dacă te încadrezi în această descriere, du-te la cumpărături pe 2 martie, când ai toate şansele să găseşti exact ceea ce cauţi pentru a-ţi înfrumuseţa locuinţa. Obiectele respective ar putea fi chiar la reduceri, aşa că mergi şi caută. Weekendul 25-26 martie îţi va oferi alte opţiuni atractive.

Fă cât de multe treburi poţi luna asta înainte ca guvernatorul tău, Saturn, să se retragă pentru un somn, începând din 25 martie. Vei fi mult mai productiv înainte de această dată. Dacă trebuie să semnezi un contract, fă-o pe 16 martie. Saturn nu-şi va reveni pe orbită până la 13 august. Asta înseamnă că vei avea la dispoziţie aproape cinci luni să examinezi ce ai făcut până acum şi să faci corecţiile necesare pentru a îmbunătăţi rezultatele. Caută şi metode pentru a-ţi creşte eficienţa.

Cele mai citite

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...

Polonia primește în anul 2024 primul avion F-35. România se pregătește să semneze contractul cu SUA

Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țări în anul 2024 iar România se pregătește să semneze un contract...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...
Ultima oră
Pe aceeași temă