16.5 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialHOROSCOP decembrie BERBEC: Momente minunate alături de cei dragi şi cadouri încântătoare

HOROSCOP decembrie BERBEC: Momente minunate alături de cei dragi şi cadouri încântătoare

Încă de la începutul lunii, petreci momente minunate alături de familie – decoraţi casa de sărbători, gătiţi împreună sau plecaţi într-o vacanţă la munte.

Organizezi o petrecere de Crăciun, acasă, la care inviţi prieteni, dar şi colegi care ţi-au fost alături pe tot parcursul anului.

În jurul zilei de 11 decembrie, faci o călătorie cu maşina. Asigură-te că faci o vizită la un service înainte de a porni la drum şi condu cu grijă, pentru că vei întâlni şoferi impulsivi sau neatenţi.

De asemenea, ar fi bine să eviţi călătoriile în jurul zilei de 19 decembrie, pentru că pot apărea ambuteiaje în trafic sau alte probleme care te vor face să ajungi mult mai târziu la destinaţie.

Între 10 şi 20 decembrie, apar tensiuni în relaţia cu partenerul(a), din cauza stresului de dinainte de sărbători. Păstrează-ţi calmul şi treci cu vederea micile neînţelegeri, astfel încât să nu işti un conflict major.

În 24 şi 25 decembrie petreci momente minunate alături de cei dragi şi primeşti cadouri care te încântă.

Închei anul cu o petrecere atipică, pe care tu şi cele mai dragi persoane din viaţa ta nu o veţi uita niciodată.

Cele mai citite

Sebastian Burduja, atac la adresa lui Nicușor Dan. “Modul în care arată centrul Capitalei, rezultatul incompetenţei”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a subliniat sâmbătă că în centrul orașului există străzi cu o stare de degradare vizibilă și case...

Simion sare peste oi și trece la muls direct ciobanul

Ilustrație: Marian Avramescu Parlamentarul mioritic, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a trecut puțin peste tradițiile românești, de dragul strângerii de sponsorizări...

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...
Ultima oră
Pe aceeași temă