16.5 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialHOROSCOP decembrie GEMENI: Surprize plăcute în plan personal

HOROSCOP decembrie GEMENI: Surprize plăcute în plan personal

În prima parte a lunii decembrie, începi o relaţie cu o persoană specială, te logodeşti, te căsătoreşti sau ai parte de o surpriză romantică din partea persoanei iubite.

De asemenea, legi o prietenie care va dura pentru tot restul vieţii sau faci un parteneriat care îţi va aduce succes în plan profesional.

În aceeaşi perioadă, organizezi o petrecere acasă, alături de prieteni şi familie. Vă distraţi de minune împreună.

În jurul zilei de 10 decembrie, ai de-a face cu oameni uşor iritabili. Ai grijă cum îţi alegi cuvintele, ca să eviţi orice conflict.

În ultima săptămână a anului, îţi plăteşti toate datoriile, astfel încât să începi cu bine noul an.

Totodată, de Crăciun, primeşti sau faci un cadou în bani generos.

Petreci sărbătorile alături de familie şi prieteni. În noaptea de Anul Nou te distrezi acasă cu cei dragi sau accepţi invitaţia la o petrecere într-un local de lux.

La bucuria sărbătorilor se adaugă entuziasmul pe care îl aduce o veste legată de un copil, al tău sau al unei persoane dragi.

Cele mai citite

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...

Marcel Ciolacu critică conducerea liberală a Primăriei Constanţa: “Lipsesc cu desăvârșire”

Marcel Ciolacu, în calitate de președinte al PSD și premier, a criticat conducerea liberală a Primăriei Constanța, afirmând că performanța administrativă, investițiile și accesarea...

Sebastian Burduja, atac la adresa lui Nicușor Dan. “Modul în care arată centrul Capitalei, rezultatul incompetenţei”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a subliniat sâmbătă că în centrul orașului există străzi cu o stare de degradare vizibilă și case...
Ultima oră
Pe aceeași temă