21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialHOROSCOP decembrie TAUR: Veşti bune în plan financiar şi momente pline de...

HOROSCOP decembrie TAUR: Veşti bune în plan financiar şi momente pline de magie

În prima săptămână a lunii decembrie, îţi construieşti o strategie în plan financiar pentru noul an, astfel încât să ai mai multă stabilitate şi te gândeşti la modalităţi prin care îţi vei putea creşte veniturile.

De asemenea, la începutul lunii, ai parte de o surpriză plăcută – primeşti o mărire de salariu, un bonus ori un cadou valoros.  

Pe tot parcursul lunii, până la Crăciun, eşti foarte ocupat(ă) la serviciu şi îi impresionezi pe cei din jur cu profesionalismul de care dai dovadă. Astfel, te observă un şef sau o persoană influentă, care îţi va da, în noul an, un rol mai important la serviciu.

În jurul zilei de 10 decembrie, apare o neinţelegere cu un coleg sau un angajat. Încearcă să nu fii orgolios(oasă) şi să îi înţelegi punctul de vedere. Ar putea să aibă dreptate. Alege-ţi cuvintele cu grijă, astfel încât să nu işti un conflict care nu te-ar avantaja.

În aceeaşi perioadă, faci o vizită la medic, ca să rezolvi o problemă care ţi-ar putea strica sărbătorile. Cel mai probabil, este vorba despre o durere lombară sau una de dinţi.

Ziua de 25 decembrie este plină de magie, alături de cele mai dragi persoane din viaţa ta – luaţi masa împreună, depănaţi amintiri, vă distraţi şi vă amintiţi cât de norocoşi sunteţi să vă aveţi unii pe alţii.

Totodată, dacă nu eşti căsătorit(ă), persoana iubită te surprinde cu o cerere în căsătorie.

Dacă eşti deja căsătorit(ă), perioada sărbătorilor va fi plină de momente romantice alături de partener(ă).

Noaptea de anul nou va fi una specială, de neuitat, alături de persoana iubită, familie, prieteni, sau, dacă eşti singur(ă), de o persoană specială, pe care o întâlneşti chiar în noaptea dintre ani.

Cele mai citite

Ce trebuie să ştii înainte de a pleca în vacanță pentru prima oară cu copiii

Prima vacanță cu copiii poate fi o experiență minunată, dar și o provocare. În timp ce oferă oportunitatea de a crea amintiri de neuitat...

Prins în timp ce comercializa peste 2 kilograme substanță cristalină 4-MMC

La data de 10 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au decis să...

Irina Begu, calificată în turul al treilea la Roma

Irina Begu s-a calificat în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1000 de la Roma, după ce franţuzoaica Oceane Dodin a abandonat...
Ultima oră
Pe aceeași temă