13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialHoroscop FECIOARĂ aprilie 2016: Mare grijă la bani luna asta - se...

Horoscop FECIOARĂ aprilie 2016: Mare grijă la bani luna asta – se întrevăd venituri mari, dar şi datorii pe măsură

HOROSCOP FECIOARA APRILIE. O zonă pe care trebuie să o urmăreşti în săptămânile care urmează este cea financiară. Luna nouă în Berbec, din 7 aprilie, va cădea în casa a opta, a banilor altora, şi va aduce atât oportunităţi, cât şi posibile cheltuieli neaşteptate.

Evoluţia lucrurilor va depinde de modul în care ţi-ai gestionat banii până acum. Uranus, planeta rezultatelor neprevăzute, este în conjuncţie cu Saturn şi luna nouă. Asta înseamnă că veştile pot oscila între extreme – ori vei avea norocul să primeşti o mare sumă de bani, ori, din păcate, vei fi nevoit să plăteşti sau vei pierde o sumă importantă. Fii atent la proprietăţile tale, pentru că ai putea fi distras şi ai putea pierde ceva valoros.

Uranus este o planetă a extremelor şi se va afla într-un unghi negativ faţă de Pluto, planeta banilor. Această lună nu este potrivită pentru speculaţii, investiţii sau afaceri. Casa banilor include dobânzi încasate de la asigurare, împrumuturi studenţeşti, burse de şcolarizare, moşteniri, alocaţii pentru copii sau orice alt venit diferit de salariu şi care este, de obicei, o sumă mare achitată deodată. Totuşi, această parte a hărții tale include şi sume de bani pe care le datorezi, cum ar fi taxele. Aşadar, vor fi bani care vor veni, dar şi bani care vor pleca, iar sumele vor fi mari. Ai grijă să fii prezent în această lună la toate tranzacţiile financiare şi nu delega această răspundere nimănui. Va trebui să-ţi spui opinia şi să fixezi nişte priorităţi, iar dacă delegi sarcinile altora, ei nu vor putea ghici cum ai dori tu să procedezi.

Se pare că tot finanţele te vor preocupa şi în lunile următoare. Marte, care guvernează casa banilor, va fi retrograd din 17 aprilie până în 29 iunie. Asta înseamnă că în toată această perioadă ai putea opta pentru schimbarea unor acorduri financiare făcute în trecut şi care nu îţi mai convin. Pe de altă parte, ai putea avea un câştig nesperat şi va trebui să găseşti metode înţelepte de a gestiona această recompensă.

Marte a intrat, în 6 martie, în Săgetător şi în sectorul locuinţei tale, şi va sta acolo foarte mult timp. În consecinţă, atenţia ta va fi îndreptată spre casă până în 27 septembrie.

Luna aceasta va deveni retrograd şi Mercur, guvernatorul tău, din 28 aprilie până în 22 mai. Aşa că, indiferent ce decizi sub aspect financiar, se pare că mai târziu va trebui să te râzgândeşti. Nu bate totul în piatră. Lasă-ţi timp de gândire şi cere sfatul unui specialist înainte de a lua deciziile.

Vei avea o zi extrem foarte bună în 14 aprilie, când Mercur i se va alătura norocosului şi darnicului Jupiter. Vei face multe lucruri foarte bune în această zi, aşa că programează-ţi treburile importante pentru atunci. Poţi semna un contract sau stabili un plan care să-ţi aducă foloase.

Vei simţi nevoia unei distrageri de la calcule şi analize financiare şi vei avea parte de ea pe 21 aprilie, când va fi lună nouă. În maximum patru zile după această dată, vei călători, cel mai probabil pentru distracţie şi dragoste. Neptun va fi prietenos, aşa că vei pleca cu partenerul de viaţă (iar dacă nu ai unul, fă o călătorie de serviciu cu partenerul platonic de afaceri care va avea idei extrem de originale).

Va fi foarte frumos luminată şi casa a treia, care guvernează comunicarea, o zonă în care Fecioarele excelează, aşa că ai putea termina un manuscris important. Graţie prezenţei lui Neptun de această lună plină, din 21 aprilie, munca ta va fi deosebit de poetică. Dacă doreşti să-i inspiri pe cei care îţi vor citi lucrarea, acum vei putea să faci asta foarte uşor.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii aprilie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC aprilie 2016: Vei fi nedreptăţit la serviciu, dar vei avea un deosebit succes în dragoste

Horoscop TAUR aprilie 2016: Finanţele vor fi preocuparea ta principală şi în această lună

Horoscop GEMENI aprilie 2016: Vei avea o lună plină de distracţii şi iubire, dar vei finaliza şi un proiect important

Horoscop RAC aprilie 2016: Vei lupta din greu să obţii o promovare sau un job nou

Horoscop LEU aprilie 2016: Vei face o călătorie profitabilă și s-ar putea să primești o mărire de salariu

 

 

Cele mai citite

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

Premierul României, mesaj de Ziua Unirii cu Basarabia: “Istoria secolului trecut ne-a croit din nou destine diferite”

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Unirii Basarabiei cu România, 27 martie, mesaj în care afirmă că "Istoria secolului trecut...
Ultima oră
Pe aceeași temă