18.3 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP FECIOARĂ august 2015. Activitate intensă, succes în carieră şi o călătorie...

HOROSCOP FECIOARĂ august 2015. Activitate intensă, succes în carieră şi o călătorie într-o destinaţie de vis

Dacă până acum viaţa ta a fost liniştită, din luna august apar schimbări în bine, iar lucrurile încep să se desfăşoare într-un ritm alert  – ai multă activitate şi succes în plan profesional, socializezi mai mult ca niciodată şi, dacă eşti singur(ă), îţi întâlneşti perechea ideală.  

De asemenea, te simţi în formă, experimentezi multe lucruri noi şi călătoreşti în destinaţii la care visezi de multă vreme.

La începutul lunii, munceşti mult la un proiect minuţios, care are legătură fie cu dezvoltarea unui site fie cu sprijinirea unei cauze umanitare sau politice.

Tot în prima parte a lunii, primeşti mai mulţi bani decât te aşteptai – fie dintr-un bonus, o mărire de salariu, un cadou, o sponsorizare sau o vânzare pe care nu ai anticipat-o.

Până la sfârşitul lunii, se iveşte şansa de a merge într-un loc izolat şi liniştit, unde ai timp să te gândeşti la ziua ta de naştere şi la următorul an din viaţa ta, în care vei avea mai mult succes decât îţi imaginezi, chiar dacă nu te aştepţi.

Una dintre cele mai norocoase zile ale anului, dacă nu chiar ale deceniului, este cea de 26 august. În această zi poţi înregistra un succes important în plan personal sau profesional. Astfel, nu ezita să îi ceri unui prieten să te prezinte unei persoane care ţi-a atras atenţia, mergi la interviul de angajare la care ai fost chemat(ă), negociază un contract sau fă orice altceva pentru care îţi doreşti să ai noroc.

În ultimele zile ale lunii, dacă eşti tentat(ă) să iei o decizie în plan personal sau profesional, sfătuieşte-te înainte cu cei dragi.

Vara se încheie cu o seară de neuitat, alături de persoana iubită sau de membrii familiei.

Cele mai citite

Primarii ar putea avea mandat de 5 ani, dacă deputații votează legea

Proiectul de lege care prevede mandate de 5 ani pentru primari, viceprimari, consilieri locali și județeni, respectiv președinți și vicepreședinți de consilii județene ar...

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare de astăzi. Legea, care modifică o ordonanţă de...

Benzina a ajuns mai scumpă decât motorina. Cât costă un litru de combustibil la pompă

În urmă cu doar câteva luni şoferii care alimentau cu motorină plăteau per litru cu 75 de bani în plus faţă de cei care...
Ultima oră
Pe aceeași temă