18.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop FECIOARĂ martie 2016: Luna asta s-ar putea să te căsătorești și...

Horoscop FECIOARĂ martie 2016: Luna asta s-ar putea să te căsătorești și să dobândești parteneri de afaceri prețioși. Citeşte previziunile pentru întreaga lună

În această lună, ca și în lunile următoare, vei simți că cel mai bine pentru tine ar fi să lucrezi în echipă, atât la serviciu, cât și în familie. Oamenii din jurul tău au idei bune acum, așa că folosește-te de ele. Ai în jur multe persoane calificate, care țin mult la tine și vor să te ajute să avansezi.

Martie va fi o lună remarcabilă, pentru că o corolă de stele se vor aduna în Pești – patru corpuri cerești în total – și se vor înghesui în zona parteneriatelor. Se pare că vei avea ochi numai pentru perechea ta, iar grație eclipsei solare din 8 martie, ai putea fi pregătit să te logodești sau chiar să te căsătorești și astfel va începe o nouă etapă a vieții tale. Este un moment potrivit să faci acest pas. Dacă ești deja căsătorit, perechea ta îți va da niște vești care te vor entuziasma. Dacă în viața ta nu există o persoană specială și importantă, s-ar putea ca luna asta să închei un parteneriat de afaceri profitabil. Între 12 martie și 5 aprilie, și Venus se va muta în sectorul parteneriatelor, alăturându-se celorlalte corpuri cerești aflate deja aici și ușurând interacțiunea cu toți partenerii.

Până la finele lunii, sunt șanse mari să ți se schimbe viața. Există unele semne că va trebui să te muți, sau, dacă te căsătorești, se poate să ai probleme cu găsirea unui cartier prietenos în care să vrei să-ți crești copiii. Sau, când vei lua decizia de a te muta, s-ar putea să fii nevoit să ții cont și de faptul că trebuie să ai grijă de o rudă în vârstă, poate chiar de unul dintre părinții tăi. Ca orice Fecioară, ai o fire iubitoare și plină de compasiune, așa că sigur vei găsi răspunsul corect.

Ziua în care iubirea va merge mână-n mână cu căsătoria este 6 martie, când Pluto se sincronizează perfect cu Soarele. Pluto se află acum în sectorul dragostei, dovedindu-ți mereu că iubirea are puterea de a te transforma complet.

Același mesaj îți va fi transmis și mai puternic pe 16 martie, o zi de cinci stele, când Pluto în Capricorn – aflat acum în casa a V-a, a iubirii, creativității, sarcinii și copiilor – se vor afla într-o aliniere ideală cu Jupiter și Fecioara. Notează-ți data în calendar și pregătește-te să inițiezi ceva nou în acea zi, în dragoste sau afaceri, și sigur va evolua foarte frumos. Dacă ai avut până acum probleme cu concepția, programează-ți în această zi o procedură de fertilitate.

Luna martie va fi foarte ocupată și uneori foarte solicitantă, așa că ai grijă de sănătate ca să nu-ți scadă rezistența.

Eclipsele vin mereu în pereche, iar a doua din această lună va cădea în Balanță, pe 23 martie, în casa salariului, ceea ce înseamnă că vei produce, în săptămânile următoare, venituri din diverse surse. Aceasta va fi o eclipsă totală de lună, așa că ceva se va termina și curând vei vedea cum îți vin bani de la un nou client sau o nouă companie.

Martie te va ajuta nu doar să găsești noi metode de a câștiga bani, ci și să duci la bun sfârșit ideile pe care le-ai avut până acum referitoare la casă, proprietăți sau nevoile familiei.

Cele mai citite

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Firma care a produs fregatele României revine la București într-un moment critic pentru Forțele Navale Române

Firma BAE Systems din Marea Britanie, cea care a produs fregatele Regele Ferdinand și Regina Maria, își anunță prezența la salonul BSDA 2024 de...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă