9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP FECIOARĂ septembrie 2015. Curaj și succes în toate planurile

HOROSCOP FECIOARĂ septembrie 2015. Curaj și succes în toate planurile

La începutul lunii septembrie, ești tentat(ă) să faci o schinbare importantă în viața personală. Înainte de a lua o decizie, asigură-te că ești foarte bine informat(ă) și că înțelegi și accepți compromisurile pe care va trebui să le faci.

Dacă ești singur(ă), flirtezi cu mai multe persoane. Nu îți pierde timpul cu oameni alături de care nu te poți imagina. Până la începutul lunii octombrie, întâlnești o persoană specială, care te face să simți fluturi în stomac.

Cele mai bune zile ale lunii sunt 12 și 13 septembrie – iei decizii care îți oferă stabilitate pe termen lung, înscrii o victorie profesională sau afli o veste excelentă legată de familie.

Între 24 septembrie și 12 noiembrie, îți descoperi o abilitate pe care nu credeai că o ai sau prinzi atât de mult curaj, încât rămâi surprins(ă). Astfel, iei legătura cu oameni influenți, care obișnuiau să te intimideze, și îi convingi să îți ofere sprijinul sau faci tot posibilul să îți atingi obiectivele profesionale ori personale.  

În jurul zilei de 27 septembrie, se încheie o dispută îndelungată în familie, legată de o sumă de bani.

De asemenea, pe parcursul lunii, primești banii pe care i-ai dat cu împrumut.

La sfârșitul lunii, îți sărbătorești progresul profesional și îți faci planuri de viitor, în carieră și în viața personală. 

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă