13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop GEMENI aprilie 2016: Vei avea o lună plină de distracţii şi...

Horoscop GEMENI aprilie 2016: Vei avea o lună plină de distracţii şi iubire, dar vei finaliza şi un proiect important

HOROSCOP GEMENI APRILIE. În ultima vreme ai fost foarte concentrat pe carieră, dar luna asta îţi va aduce diversitate şi distracţie. Luna nouă din 7 aprilie va răsări în casa a XI-a, a prieteniei şi evenimentelor, aşa că programul tău va fi plin de întâlniri şi mesaje cu prietenii şi asociaţii – vor fi mult mai multe decât în mod obişnuit. Prietenii îţi pregătesc o surpriză, pentru că Uranus va fi în conjuncţie cu Soarele, iar Uranus aduce mereu ceea ce te aştepţi mai puţin. În acest caz, evenimentul tău neaşteptat va fi unul distractiv.

Aspectul lunii noi din 7 aprilie este amestecat, aşa că lucrurile pot merge în orice direcţie când vine vorba de prietenie – ai putea fi încântat de acţiunile amicilor tăi sau te-ai putea supăra din cauza lor. Totuşi, în general, vei ieşi strălucind. Ai mari şanse să te bucuri de romantism, aşa că, indiferent dacă ai deja un partener sau eşti singur, lucrurile vor merge bine pentru tine. Dacă eşti singur şi speri să-ţi găseşti jumătatea, cel mai bine ar fi să ieşi în evidenţă, pentru că asta te va ajuta extrem de mult.

Şi banii ar putea constitui o preocupare luna asta, pentru că Pluto, care se află în casa creditelor şi a banilor, se va afla într-un unghi negativ faţă de luna nouă. S-ar putea să te trezeşti că ai prea mult de plătit la limita de credit şi să simţi că nu vei face  faţă. Sau ai putea primi veşti legate de taxe, care te vor enerva. Dacă eşti în această ultimă situaţie, fă un plan de eşalonare a plăţii taxelor şi astfel vei reuşi să te calmezi. Dacă ai probleme cu cardul de credit, verifică atent dacă nu cumva s-a strecurat vreo eroare sau nu a fost folosit cumva fără autorizaţia ta. S-ar putea chiar să ai de-a face cu o problemă de furt de identitate, aşa că examinează cu atenţie extrasul de cont şi asigură-te că nimeni nu a încercat să-ţi folosească numele. Cu cât descoperi mai repede dacă e vreo problemă, cu atât mai repede o vei putea rezolva. Dar, desigur, există şi posibilitatea să nu găseşti nimic în neregulă.

Marte îşi continuă, până în 27 septembrie, turul prin casa a şaptea, a parteneriatelor. Aşadar, te va preocupa parteneriatul. Ar putea fi vorba despre partenerul de viaţă, cu care te-ai mutat nu demult sau cu care te vei logodi curând sau vei face planuri de nuntă. Altfel, Marte îţi poate energiza parteneriatul de afaceri, iar dacă aşa stau lucrurile, ai putea lucra la o tranzacţie de amploare. Dar pregăteşte-te pentru un ritm de lucru inegal, pentru că Marte va deveni retrograd din 17 aprilie până în 29 iunie şi va provoca întârzieri. Fii răbdător. Uneori nu vei fi de acord cu partenerul, dar fii calm. Nu fă scandal dacă apar neînţelegeri între voi. Se pare că amândoi sunteţi dedicaţi acestei relaţii solide. Uneori, chiar când încep să se dezvolte lucruri extraordinar de bune, oamenii aflaţi în relaţii strânse încep să se certe, mai ales de teamă – teama că relaţia devine mai importantă pentru ambele părţi. Acesta este de obicei un semn că relaţia a ajuns la un nivel vital şi ambele părţi trebuie să facă ajustări. Fii optimist.

Ziua de patru stele a acestei luni este pentru tine 14 aprilie, când Mercur va fi într-o perfectă armonie cu Jupiter. Chestiunile legate de casă se vor rezolva, indiferent dacă e vorba de o proprietate mare sau mică sau de orice alt scop al familiei. Este o zi specială, aşa că foloseşte-o. Poţi semna contracte.

Ai muncit din greu în ultimele luni, iar luna nouă din 21 aprilie ţi-ar putea împlini complet un proiect important. Neptun va fi foarte prietenos luna asta, ceea ce înseamnă că s-ar putea să ţi se ceară să faci un interviu pentru o importantă instituţie media. Probabil că imaginea ta va fi deja cunoscută, iar mulţi vor auzi despre progresele tale profesionale excepţionale. Sau poate că ai creat un proiect inteligent, care este elogiat frecvent şi-ţi aduce notorietate.

Aceeaşi lună nouă din 21 aprilie îţi poate aduce vindecarea totală a unei probleme de sănătate. În ultimii trei ani, te-ai luptat cu o maladie cronică, dar această lună nouă îi poate pune capăt sau, cel puţin,  îţi poate aduce un nou tratament care îţi va aduce uşurare.

Universul îţi va arunca la picioare o bucăţică de ciocolată, în 22 aprilie, când Venus şi Uranus vor fi foarte frumos aliniate. Va fi o zi plină de surprize şi veselie, iar dacă eşti singur, există şansa unei întâlniri romantice. Dacă eşti deja într-un cuplu, în acea zi de vineri ieşiţi în oraş, distraţi-vă ca la 18 ani.

Cum Marte este deja retrograd din 17 aprilie, iar din 28 aprilie, şi Mercur va fi retrograd, ar fi bine să faci toate lucrurile importante în prima parte a lunii. Şi tot înainte de 17 aprilie ar trebui să cumperi electronice, dacă ai o astfel de intenţie, poate chiar o maşină sau aparatură de bucătărie.

Mai va fi o lună dificilă, cu cinci planete retrograde, aşa că finalizează-ţi proiectele importante în primele săptămâni din aprilie, fă cumpărăturile majore necesare şi ai grijă să ajungi la un acord cu partenerul pentru planurile de viitor.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii aprilie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC aprilie 2016: Vei fi nedreptăţit la serviciu, dar vei avea un deosebit succes în dragoste

Horoscop TAUR aprilie 2016: Finanţele vor fi preocuparea ta principală şi în această lună

 

Cele mai citite

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă