11.1 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP GEMENI august 2015. Călătorii spontane, succes în carieră şi în viaţa...

HOROSCOP GEMENI august 2015. Călătorii spontane, succes în carieră şi în viaţa personală

În prima parte a lunii, faci o călătorie spontană şi distractivă, într-un loc în care frumuseţea peisajului te lasă fără cuvinte.

De asemenea, întâlneşti o persoană specială, cu care începi o relaţie romantică.

În 7 august, eşti de neînvins în orice negociere sau discuţie în contradictoriu. Persoana cu care discuţi este fascinată de abilitatea cu care o laşi fără argumente, chiar dacă nu recunoaşte.

La serviciu, apar încontinuu proiecte care te entuziasmează şi pentru care primeşti bani în plus.

De asemenea, dacă eşti o persoană artistică, lucrezi mult ca să termini un manuscris sau să obţii un rol într-un film.

Din 11 august, lucrurile merg de minune în plan personal – îţi redecorezi locuinţa, te muţi, îţi cumperi casa visurilor tale sau îţi vinzi o proprietate la un preţ excelent.

Ziua de 26 august este cea mai norocoasă din an, în care astrele te ajută să îţi pui în aplicare planurile legate de familie – îi îmbunătăţeşti viaţa unei rude în vârstă sau primeşti sprijinul moral şi financiar al familiei pentru ceea ce îţi propui.

Ai oportunităţi de călătorii pe tot parcursul lunii. Însă, în 29 august este foarte important să mergi la serviciu, pentru că eşti promovat(ă), primeşti o mărire de salariu sau intri în atenţia presei pentru un succes profesional. 

Cele mai citite

Recent eliberat din închisoare, prins în flagrant în timp ce transporta 7 grame de heroină

La data de 26.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au decis reținerea unui individ,...

Israelul continuă să trimită ajutoare în Gaza. Ce spun oficialii

Ajutorul umanitar care va intra în Fâșia Gaza se va intensifica în zilele următoare, a declarat duminică armata israeliană, potrivit Reuters. "În ultimele săptămâni, cantitatea...

“Garcea”, candidatul AUR pentru președinția CJ Olt

Actorul Mugur Mihăescu, celebru pentru interpretarea personajului "Garcea" din "Vacanța Mare", și-a depus duminică candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Olt la...
Ultima oră
Pe aceeași temă