12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop GEMENI ianuarie 2016: Te concentrezi asupra banilor

Horoscop GEMENI ianuarie 2016: Te concentrezi asupra banilor

Luna aceasta vei reflecta la trecut și vei decide ce schimbări vrei să faci în viitor. Te vei concentra în special asupra banilor, iar după 9 ianuarie vei avea oportunitatea să te întâlnești cu diverși profesioniști care se vor baza pe sfaturile tale pentru investiții financiare. Mercur, planeta guvernatoare a zodiei tale, va fi retrograd în perioada 5-25 ianuarie, ceea ce te va ajuta să găsești modalități înțelepte de a-ți crește veniturile cu ajutorul celorlați. Tot în ianuarie este posibil să câștigi un premiu sau să primești o moștenire. 

Profită de perioada în care Mercur este retrograd pentru a reanaliza decizii pe care le-ai luat în trecut astfel încât să obții rezultate mai bune în viitor. De exemplu, poți să îți reconsideri planul de contribuții pentru pensia privată pentru a te asigura că îți va îndeplini nevoile la bătrânețe. La mijlocul lunii ianuarie, vei plăti o factură importantă pentru a achita o taxă de studii, o un credit pentru afacerea ta sau o rată pentru casă. 

Jupiter are o influență pozitivă asupra Lunii Noi din 9 ianuarie, fiind una dintre cele mai bune din tot anul. Uranus exercită însă o influență negativă așa că te poți aștepta la evenimente neprevăzute, dar ai capacitatea de a te adapta ușor, indiferent de ceea ce se va întâmpla. În data de 14 ianuarie, vei primi o veste bună despre o tranzacție imobiliară sau vei primi o aprobare pentru un împrumut. Vei beneficia de sprijinul familiei pentru a-ți îndeplini obiectivele pe tot parcusul lunii, dar în special în jurul datei de 14 ianuarie. 

În ceea ce privește dragostea, te gândești serios și îți faci planuri pe termen lung cu partenerul de viață. Subiectul banilor poate apărea inclusiv în relația de cuplu. Vei reuși să gestionezi acest subiect în mod elegant. Deși banii pot fi deseori un subiect de ceartă, nu este cazul în relația ta. Tu și partenerul veți reuși să depășiți neînțelegerile minore care pot interveni. Gândește-te la viitorul împreună pentru a alege cea mai bună soluție.

Sub influența Lunii Pline din 23 ianuarie, vei lăsa calculatorul deoparte și îți vei face bagajele pentru a pleca într-o călătorie de câteva zile. 

Va trebui să semnezi un contract în preajma Lunii Pline, dar evită acest lucru cât timp Mercur este retrograd, până pe 25 ianuarie. Ziua de 25 va fi ziua perfectă pentru a semna deoarece Jupiter, planeta norocului, se află în conjuncție cu Soarele.

Vei avea multă treabă în ianuarie deoarece planeta Marte intră în sectorul carierei tale până pe 5 martie. Ai încredere că toată munca ta va fi observată de șefi și partenerii de afaceri. Inclusiv presa poate remarca realizările tale din această lună, așa că în perioada 11-25 ianuarie ai putea fi subiectul unui articol. Planeta Neptun care influențează faima se află în zodia ta și va fi stimulată de Marte. Asta înseamnă că vei primi toată atenția pe care o meriți pentru munca depusă în această perioadă. O zi importantă pe care să ți-o notezi în calendar este 30 ianuarie, când ai putea să primești un telefon din partea unui jurnalist. 

Deși luna aceasta te concentrezi asupra banilor și carierei, te vei bucura de multe momente tandre deoarece Venus traversează sectorul relațiilor din 30 decembrie până pe 22 ianuarie. Încearcă să îți surprizi și seduci partenera/ul și vei primi un răspuns pe măsură.

Cele mai citite

Patru din zece români consumă alimente pe bază de plante (studiu)

Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de...

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...

Românii sunt invitați să se angajeze în armată, într-un moment de criză internațională. Un soldat profesionist câștigă peste 5000 de lei net

Deși nu se ia în calcul reintroducerea serviciului militar obligatoriu, Ministerul Apărării Naționale (MApN) va organiza o nouă campanie de recrutare de soldați și...
Ultima oră
Pe aceeași temă