18.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop GEMENI martie 2016: va fi luna cea mai importantă din carieră....

Horoscop GEMENI martie 2016: va fi luna cea mai importantă din carieră. Citeşte previziunile pentru întreaga lună

Martie se va dovedi a fi o perioadă importantă pentru a progresa în carieră, pentru că pe data de 8 se va produce eclipsa solară în Peşti. Ea va cădea în casa a 10-a, a prestigiului şi realizărilor în carieră. Eclipsele solare şi de lună nouă sunt extrem de puternice. Ele deschid drumuri şi aduc ocazii bruşte şi evoluţii, dar necesită întotdeauna ajustări, chiar şi când veştile sunt bune.

Ar fi grozav dacă ţi-ai putea vedea harta astrală! Ai o corolă de stele strălucind chiar în vârf, cu Soarele (eclipsa solară), luna nouă, Neptun şi Mercur umplându-ţi casa a 10-a, a preformanţei şi recunoaşterii în carieră. S-ar putea să apari la televizor sau să fii subiectul unui articol de ziar sau revistă, sau ai putea fi promovat într-un post mult mai important, sau, dacă ai propria ta firmă, ai putea să atragi un nou client VIP şi să se vorbească despre tine în întreaga industrie. Dacă lucrezi în industria filmului, scenariul tău va fi ales pentru un film, iar dacă activezi în publicitate, compania ta ar putea fi aleasă de client şi curând se va vedea peste tot. În această lună, nu ai cum să greşeşti.

Soarele joacă un rol important în eclipsa solară, iar pentru Gemeni, casa guvernată de Soare este a 3-a, cea a scrierilor, comunicaţiei şi oratoriei.    S-ar putea să lucrezi la o carte sau la un articol important, la un proiect de televiziune sau la unul online. Ai putea lansa o aplicaţie, un blog sau un site ori ai putea actualiza unul. Este la fel de posibil să fie nevoie să călătoreşti, ca rezultat a ceea ce vei auzi în 8 martie – aşa că să ai valiza pregătit cu lucrurile de bază, pentru ca atunci când primeşti vestea, să fii pregătit de plecare.

În 23 martie, când se va produce eclipsa totală de lună în Balanţă, te vei concentra complet pe viaţa ta amoroasă sau pe bunăstarea unuia dintre copii. Marte în Săgetător va fi frumos orientat printr-o serie lungă de eclipse care cad în Balanţă-Berbec. Prima din această serie a fost în 18 octobrie 2013, iar de atunci te-ai concentrat asupra relaţiei tale. Dacă nu ai un partener şi nici copii, şi nu eşti interesat de un nou bebeluş, atunci această eclipsă te va ajuta să aduci un proiect creativ în stadiu final, pregătit pentru lansare, iar creativitatea ta va străluci la maximum.

Dacă ai o relaţie serioasă, Marte în Săgetător te va face să te concentrezi, acum şi în lunile următoare, asupra partenerului de viaţă, cu care vei petrece tot mai mult timp de calitate. Dacă eşti nevoit să rezolvi o problemă încâlcită în relaţia ta, vei avea timp să o analizezi şi să cauţi soluţia până în septembrie.

Financiar, se întrezăreşte o perioadă luminoasă, strălucitoare, când puternicul Pluto ajunge la preamăreţul Soare, în sectorul carierei tale. Dacă ai de negociat un onorariu, un comision, un avans, roialităţi sau orice altă sursă de venit, fă asta pe 6 martie sau în zilele dinainte, 4 sau 5.

Vei continua să ai noroc şi în ceea ce priveşte proprietăţile imobiliare. Dacă ai nevoie să discuţi cu banca ta despre o ipotecă, programează întâlnirea în 16 martie, când Jupiter şi Pluto vor fi aliniate şi vei fi uimit de condiţiile deosebit de atractive care ţi se vor oferi. Dacă vrei să te muţi, să închiriezi, să cumperi sau să vinzi o proprietate, în 2016 vei face cele mai bune afaceri, pentru că este cel mai bun an din decadă pentru acest tip de activitate. Şi bineînţeles, tot 16 martie este cea mai norocoasă zi în care ai putea găsi un apartament spaţios sau o casă la preţuri foarte convenabile. În acest an, poţi face din casa ta un castel. Vei beneficia şi de un puternic sprijin din partea familiei, aşa că ai putea primi un dar financiar de la părinţi sau un împrumut ca să ai cu ce porni.

Cele mai citite

Candidata naționalistă Gordana Siljanovska – Davkova este favorită în turul al doilea al alegerilor în Macedonia de Nord

Gordana Siljanovska - Davkova, candidata opoziției naționaliste din Macedonia de Nord, a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale și are șanse mari să câștige...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Mesajul de Paște al SRI-ului: “Nu credem până nu…”

Mesajul viral postat pe rețelele sociale de către Serviciul Român de Informații (SRI) în ziua de Paște a adunat rapid aprecieri și distribuiri. „Nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă