15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP GEMENI septembrie 2015. Veşti bune în viaţa personală şi în carieră

HOROSCOP GEMENI septembrie 2015. Veşti bune în viaţa personală şi în carieră

Luna septembrie începe cu veşti bune legate de familie, casă sau o proprietate. Intri într-o perioadă de un an în care viaţa ta personală se schimbă foarte mult, în bine.

Dacă vrei să închiriezi sau să cumperi un apartament sau o casă, zilele de 12 şi 13 septembrie îţi sunt cele mai favorabile – găseşti o ofertă neaşteptat de bună şi, mai ales, un loc în care îţi va plăcea să locuieşti pentru multă vreme.

De asemenea, în prima parte a lunii, primeşti o veste excelentă în plan profesional. Este posibil să atragi atenţia mass-media, care te va prezenta într-o notă apreciativă.

Totodată, pe tot parcursul lunii, vei avea ocazii să mergi pe litoral sau la munte, chiar dacă ţi s-a încheiat concediul.

Dacă mergi în călătorii în 2 sau 22 septembrie, ai parte de atât de multe surprize plăcute, încât crezi că visezi.

Însă, Mercur este retrograd între 17 septembrie şi 9 octombrie. Astfel, ar fi bine să îţi închei proiectele importante cât mai devreme. Cu cât înaintezi mai mult spre jumătatea lunii, observi că lucrurile evoluează cu încetinitorul.

Totuşi, în a doua jumătate a lunii, dacă îţi doreşti, te împaci cu o persoană care ţi-a fost partener(ă) şi începeţi o relaţie cu alte condiţii faţă de cea pe care aţi avut-o.

În 8 septembrie, o persoană dragă are o idee foarte bună în privinţa unei petreceri sau unui proiect pe care l-aţi putea desfăşura împreună. Ţine-ţi telefonul aproape sau verifică-ţi e-mailul.

Tot astfel, în 27 septembrie, te vei concentra pe un prieten care se căsătoreşte, are un copil sau se mută într-un loc îndepărtat.

În plus, la sfârşitul lunii, primeşti banii de care vei avea nevoie să faci o investiţie, să începi un program de studiu sau să îţi îndeplineşti un obiectiv. 

Cele mai citite

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...
Ultima oră
Pe aceeași temă