13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP GEMENI iulie 2015. Eforturi pentru creşterea veniturilor şi călătorii plăcute

HOROSCOP GEMENI iulie 2015. Eforturi pentru creşterea veniturilor şi călătorii plăcute

Încă de la începutul lunii, va trebui să te ocupi de probleme de finanţe, în privinţa unor împrumuturi, asigurări sau plata salariilor angajaţilor.

La fel ca în ultima perioadă, vei continua să cheltui mulţi bani până în 8 august. Vei începe să îţi doreşti mult să îţi creşti veniturile. Ziua de 15 iulie va fi cea mai potrivită să ceri o mărire de salariu sau să cauţi o soluţie, dacă lucrezi pe cont propriu. Dacă şeful îţi va refuza cererea, nu da înapoi, adu-i aminte cât valorează munca ta.

Pe tot parcursul lunii, vei da dovadă de multă creativitate, cu idei excelente, pe care le vei aplica atât la serviciu, cât şi acasă.

Luna iulie va fi plină de oportunităţi de călătorie. Dacă vei alege să profiţi de una dintre ele, vei întâlni o persoană de care te vei îndrăgosti sau îţi vei împrospăta relaţia cu persoana iubită.

Cea mai bună perioadă a lunii va fi sfârşitul ei, când vei avea multă activitate şi vei lua multe decizii benefice în plan profesional sau personal.

Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă