10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP LEU iulie 2015. Multă muncă şi planuri de viitor

HOROSCOP LEU iulie 2015. Multă muncă şi planuri de viitor

Vei munci mult pe tot parcursul lunii iulie. Chiar dacă cei mai mulţi oameni îşi vor lua concediu şi vor pleca din oraş, tu vei rămâne la serviciu.

Însă, eforturile tale nu vor fi în van, pentru că şeful va fi impresionat de dedicarea ta şi te va răsplăti cu un bonus sau o mărire de salariu.

În plus, dacă lucrezi pe cont propriu, îţi va fi uşor să te extinzi pe alte pieţe cu produsele sau serviciile pe care le oferi.

În 6 iulie, ar fi bine să te fereşti de interviuri de angajare, prezentări sau discuţii în contradictoriu, pentru că lucrurile nu se vor aşeza în favoarea ta, indiferent de cât de multe eforturi vei depune.  

În prima săptămână a lunii, vei petrece momente frumoase alături de prieteni, la o petrecere, un picnic sau la o cină într-un restaurant renumit.

Dacă vrei să faci schimbări radicale de look, în carieră sau în relaţia cu persoana iubită, acţionează înainte de 25 iulie, pentru că după aceea Venus va fi retrograd.

Din 16 iulie, vei începe să îţi construieşti strategii în plan personal sau profesional.

În aceeaşi perioadă, ai putea să simţi că există câteva intrigi politice la serviciu, pentru că unul sau doi colegi vor încerca să îţi saboteze munca sau să îţi fure o parte din beneficiile care ţi se cuvin. Însă, nu este cazul să te îngrijorezi, pentru că nu vor avea câştig de cauză şi vor fi sancţionaţi pentru încercarea lor.

Spre sfârşitul lunii, te vei ocupa de o problemă legată de o proprietate pe care o deţii sau vei ajuta un membru de familie care are nevoie tine.  

În ultima zi a lunii, te vei concentra pe partener(ă), cu care îţi vei face planuri de viitor, inclusiv în privinţa unui copil. 

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă