15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP SCORPION iulie 2015. Schimbare în bine în carieră şi o mică...

HOROSCOP SCORPION iulie 2015. Schimbare în bine în carieră şi o mică escapadă

În luna iulie, va apărea o schimbare în bine în carieră, datorită performanţei de care ai dat şi continui să dai dovadă. Vei fi promovat(ă), vei primi o mărire de salariu sau o ofertă de muncă cu un salariu mai mare.

Însă, va trebui să iei toate deciziile importante înainte de 25 iulie, când Venus va deveni retrograd în casa câştigului şi a reputaţiei, până în 6 septembrie.

În plan personal, dacă vrei să te logodeşti sau să ieşi la o primă întâlnire cu o persoană specială, ai grijă să o faci înainte de 25 iulie sau după 6 septembrie.

De asemenea, nu este o idee bună să îţi faci schimbări radicale de look în perioada 25 iulie – 6 septembrie.

Dacă ziua ta de naştere este între 19 şi 23 noiembrie, vei avea parte de multe presiuni şi stres la serviciu, până în 17 septembrie.

În prima parte a lunii, îţi vei lua o scurtă vacanţă şi vei merge într-o locaţie plăcută, aproape de casă, unde te vei distra şi te vei răsfăţa.

Ţi-ai putea dori o mica escapadă şi în 15 iulie, dar vei fi împiedicat(ă) să pleci, pe ultima sută de metri, de o veste importantă legată de familie.

La sfârşitul lunii, vei avea satisfacţia îndeplinirii unui obiectiv legat de casă. Ai putea termina de redecorat sau te-ai putea muta într-o locuinţă care te încântă.

Cele mai citite

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă