13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP iunie 2015 pentru BALANȚĂ: Concediu şi invitaţii la petreceri

HOROSCOP iunie 2015 pentru BALANȚĂ: Concediu şi invitaţii la petreceri

În luna iunie, balanţele sunt invitate la multe petreceri sau ieşiri, au parte de schimbări în plan profesional şi petrec momente romantice cu o persoană specială.

În prima parte a lunii negociezi un contract. Dacă vrei să se încheie totul în favoarea ta, fii foarte atent(ă) la detalii și verifică informațiile de mai multe ori, pentru că Neptun te predispune la confuzie.

Nu semna nimic înainte de 11 iunie sau, dacă circumstanțele sunt foarte complicate, până în 27 iunie.

Mercur este retrograd până în 11 iunie, după care totul revine la normal și începi să lucrezi la capacitate maximă. Amână orice decizie până după această zi.

Din 5 iunie până în 18 iulie este perioada potrivită ca să îți reîmprospătezi imaginea, astfel încât să te simți bine în propria piele și să atragi atenție pozitivă asupra ta.

Până la sfârșitul lunii primești mai multe invitații la petreceri sau ieșiri, decât de obicei. În plus, după 16 iunie îți iei câteva zile libere sau concediu ca să pleci într-o călătorie cu persoana iubită.

Încep să apară schimbări în plan profesional, care se vor concretiza în luna iulie. Pregătește-te bine ca să depășești orice obstacol, astfel încât să obții postul sau rezultatul pe care ți-l dorești.

Ultimul weekend al lunii ar putea fi preferatul tău, pentru că partenerul(a) îți va face surprize plăcute. Dacă ești singur(ă), ai putea întâlni o persoană specială, care îți va schimba complet viața.

Cele mai citite

Zece persoane suspecte de terorism au fost omorâte de armata israeliană în Cisiordania

Armata israeliană a declarat sâmbătă că a omorât zece persoane şi a arestat alte opt într-un raid asupra taberei Nur-Shams din apropierea oraşului Tulkarm...

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă