11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP iunie 2015 pentru CAPRICORN: Timp liber pentru reîncărcarea bateriilor

HOROSCOP iunie 2015 pentru CAPRICORN: Timp liber pentru reîncărcarea bateriilor

În luna iunie, capricornii au grijă de sănătatea lor, le merge bine în plan financiar şi petrec momente frumoase cu persoana iubită.

Intri în luna iunie ca o pisică, încet şi cu atenţie. Începi să ai grijă de sănătatea ta, îţi reduci volumul de muncă, petreci mai mult timp acasă și te relaxezi. 

Din 16 iunie, revii cu forţe proaspete la serviciu şi o să ai activitate intensă, mai ales dacă lucrezi în domenii ca marketing, comunicare, mass media, transport sau învăţământ.

Îţi merge bine în plan financiar. Primeşti bani din comisioane, drepturi de autor sau primeşti un împrumut bancar.

Cele mai bune zile ale lunii vor fi 8 şi 10 iunie. Însă, acestea nu vor fi singurele zile în care vei fi în culmea fericirii. În 9 iunie, se rezolvă o problemă de familie sau proprietate care te-a stresat pentru o lungă perioadă de timp.

Spre sfârşitul lunii, în 22 şi 29 iunie, prietenii, persoana iubită sau chiar tu îţi vei îndeplini un vis personal. Te vei simţi mai fericit(ă) ca niciodată.

Din 24 iunie şi până în 8 august începi să dedici mai mult timp relaţiei cu partenerul(a). Ca să te bucuri de momentele împreună, nu încerca să controlezi totul – mai lasă câteva decizii şi în seama persoanei iubite. V-aţi putea face planuri pentru o vacanţă în doi, în care să plecaţi după 13 septembrie. 

Cele mai citite

La un pas de istorie! Thailanda, tot mai aproape de legalizare căsătoriilor între persoane de același sex

Parlamentul thailandez a aprobat miercuri, cu o majoritate covârșitoare, un proiect de lege privind legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, un pas istoric,...

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...
Ultima oră
Pe aceeași temă