16.3 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialHOROSCOP iunie 2015 pentru GEMENI: Progres însemnat în plan profesional sau personal

HOROSCOP iunie 2015 pentru GEMENI: Progres însemnat în plan profesional sau personal

În luna iunie, gemenii au succes în relaţia cu partenerul(a), fac o călătorie de neuitat şi se apropie mult de îndeplinirea unui vis important.

Dacă ești într-o relație, este posibil să te logodești sau să te căsătorești în curând. În plus, parteneriatele de serviciu s-ar putea lega mult mai bine în primele două săptămâni ale lunii. 

Totuși, Mercur este retrograd până în 11 iunie, așa că trebuie să amâni semnarea oricărui document până după această dată. Încearcă să nu faci schimbări până la jumătatea lunii şi să te concentrezi pe strategiile pe care ți le-ai stabilit deja.

Un concediu sau o călătorie vor fi divine, fie că le-ai planificat sau nu. În plus, progresezi mult în plan personal sau profesional și te apropii mult de îndeplinirea unui vis important. În acest timp, un prieten va juca un rol foarte important în succesul tău – sfaturile lui sunt de neprețuit.

În 22 iunie vei avea o zi plină de noroc și stare de bine imperturbabilă. Însă, din 24 iunie ești predispus(ă) la cheltuieli mari, mai ales că vrei să investești într-un proiect personal.

La sfârșitul lunii pleci într-o scurtă călătorie cu o destinație apropiată și petreci momente magice alături de persoana iubită sau de cei dragi.

Cele mai citite

Opt persoane au murit într-un restaurant din Beirut în urma unui incendiu porvocat de explozia unei butelii de gaz

Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marţi cel puţin opt persoane într-un restaurant din capitala Libanului, Beirut, au informat...

Zelenski se precipită: Ucraina are nevoie de “o accelerare semnificativă” a livrărilor de armament

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi seara că Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativă" a livrărilor de armament de la partenerii săi...

Alegerea eficientă a unei pompe de apă: Ghid complet pentru maximizarea performanței

Alegerea corectă a unei pompe de apă este esențială atât pentru eficiența energetică, cât și pentru îndeplinirea eficientă a cerințelor specifice fiecărui proiect. Fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă