20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP iunie 2015 pentru SCORPION: Popularitate la serviciu

HOROSCOP iunie 2015 pentru SCORPION: Popularitate la serviciu

Scorpionii se concentrează pe planul financiar la începutul lunii iunie, devin populari la serviciu şi primesc bonusuri la salariu.

Îți începi luna concentrându-te pe planul financiar și este posibil să primești mai mulți bani decât preconizezi, datorită unui proiect de care te-ai ocupat sau datorită unui client pe care l-ai câștigat. Totuși, trebuie să fii vigilent(ă) și să ceri sfaturi de la specialiști, dacă ți se pare că există vreun detaliu ambiguu în documente. Amână semnăturile pentru sfârșitul lunii.

Înainte de 10 iunie ți se îmbunătățește reputația la locul de muncă, după ce oferi soluții ingenioase la probleme complicate. Profită de această popularitate și propune proiecte noi unei persoane influente. Este posibil să primeşti aprobare și, astfel, să evoluezi în carieră.

Zilele consecutive de 8, 9 și 10 iunie îți vor aduce numeroase beneficii la serviciu, inclusiv bonusuri la salariu.

Totuși, din 11 până în 16 iunie, Mercur este retrograd în plan financiar. Amintește-le clienților sau prietenilor cărora le-ai dat bani cu împrumut că au depășit termenele de plată. Însă, după data de 16 iunie, Uranus te ajută să găsești noi modalități prin care să îți crești veniturile, să primești un împrumut bancar sau un alt tip de finanțare.

Între 26 și 29 iunie, Neptun te face să te răzgândești în privința relației cu partenerul(a), a planurilor care implică copii sau în privinţa unor proiecte personale la care lucrezi.

Luna se încheie în mod spectaculos. Un proiect la care ai lucrat va avea un mare succes. Însă, nu este momentul să te relaxezi, pentru că ar mai putea să apară oportunități bune sau probleme de rezolvat până la începutul lunii iulie.

Dacă vrei să călătorești, hotătăște-te să pleci în perioada 24 iunie și 8 august, pentru că după aceea vei avea foarte mult de lucru.

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...
Ultima oră
Pe aceeași temă