19.6 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialHOROSCOP iunie 2015 pentru TAUR: Episod romantic ca în filmele hollywoodiene

HOROSCOP iunie 2015 pentru TAUR: Episod romantic ca în filmele hollywoodiene

Taurii se concentrează pe îndeplinirea unui vis propriu, pleacă în călătorii, se distrează alături de prieteni şi primesc veşti excelente în plan profesional.

Ești hotărât(ă) să îți analizezi în detaliu problemele din plan financiar și iei decizii bune, ca să te asiguri că ai stabilitate. În plus, te concentrezi pe îndeplinirea unui vis, cum ar fi să îți cumperi un apartament sau o mașină, sau să te înscrii la o facultate.

În 5 iunie reușești să rezolvi cele mai multe probleme în privința unui partaj de divorț, unei investiții sau unei vânzări.

Din 16 iunie, începi să te concentrezi mai mult pe modalități prin care îți poți crește veniturile. Ar fi bine să îți faci curaj ca să ceri o mărire de salariu. Pregătește-ți argumente puternice înainte de a vorbi cu angajatorul.

Dacă ești născut între 18 și 20 mai, ai putea avea un conflict cu partenerul(a). Fii înțelegător(oare) dacă vrei să îți salvezi relația.

Cea mai bună zi a lunii va fi 22 iunie. Găsești mobila ideală la prețuri excelente sau reușești să vinzi sau să cumperi o proprietate.

Din 24 iunie până în 8 august astrele te predispun la călătorii și la distracție. În aceeași perioadă, primești vești excelente în carieră.

La finalul lunii vei fi foarte creativ(ă) și vei trăi un episod romantic ca în filmele hollywoodiene.

Cele mai citite

Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost adus în ţară în cursul nopţii, din Irlanda,...

ONU încearcă să împiedice “o tragedie fără margini” în oraşul Rafah

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă Martin Griffiths a avertizat marţi, într-o declaraţie, că o operaţiune la sol a armatei israeliene în oraşul...

Rusia – Ucraina, ziua 777: Șoigu cere suplimentarea livrărilor de arme

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a cerut suplimentarea şi accelerarea livrărilor de arme pentru operaţiunea militară în Ucraina, a comunicat Ministerul Apărării.Într-o întrunire...
Ultima oră
Pe aceeași temă