19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP LEU august 2015. Prosperitate şi relaţii bune

HOROSCOP LEU august 2015. Prosperitate şi relaţii bune

La începutul lunii august, îţi îmbunătăţeşti relaţia cu partenerul(a) de viaţă sau serviciu. Sunteţi de nedespărţit, vă distraţi de minune împreună şi vă faceţi planuri mari de viitor.

Totuşi, este bine să amâni orice decizie importantă care implică partenerul(a), pentru că Venus este retrograd până în 6 septembrie. După această dată, ai mai multe şanse de succes.

Din 11 august, începi cea mai prosperă perioadă din ultimul deceniu. Culegi roadele muncii pe care ai desfăşurat-o încă de la jumătatea lunii iulie a anului trecut. Te convingi de acest lucru în cea mai norocoasă zi din an, 26 august, când primeşti o sumă mare de bani.

Însă, trebuie să ai grijă să nu risipeşti banii pe care îi câştigi, mai ales la sfârşitul lunii, când eşti tentat(ă) să cheltui mult. Prin urmare, dacă mergi în vacanţă, gândeşte-te de două ori dacă ai cu adevărat nevoie de un suvenir scump sau, dacă rămâi acasă, analizează bine ofertele înainte să cumperi ceva.

În 14 august, ai oportunitatea pe care o aşteptai ca să îţi urmezi un vis extrem de important. Ai încredere în tine şi nu ezita să profiţi de şansa ta.

Din 8 august până în 24 septembrie, ai grijă de înfăţişarea ta – ai grijă la alimentaţie, respecţi un program de exerciţii fizice, îţi înnoieşti garderoba sau îţi schimbi tunsoarea ori culoarea părului. Orice alegere faci, în această perioadă, nimeni nu poate rezista farmecului tău.

Astfel, închei luna cu succes în orice ţi-ai propune. În plus, petrecei momente minunate alături de persoana iubită.  

Cele mai citite

Nicolae Ciucă comentează declarația lui Ciolacu. Premierul a susținut că Buzăul nu este în Moldova

La sediul Biroului Electoral Municipal, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre comentariile premierului Marcel Ciolacu privind locația Buzăului și aluzia sa la un posibil...

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă