13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialHoroscop LEU decembrie 2016: Te vei concentra toată luna pe parter/ă

Horoscop LEU decembrie 2016: Te vei concentra toată luna pe parter/ă

HOROSCOP LEU DECEMBRIE. În această ultimă lună din an, lasă-te pradă iubirii. Încă de la începutul lunii, mai multe corpuri cerești se vor afla în casa iubirii adevărate din charta ta, inclusiv Soarele și luna nouă din 29 noiembrie, alături de Saturn și Mercur.

Se pare că te confrunți cu o separare forțată de parter/ă, poate din cauza studiilor, a călătoriilor frecvente sau a programului încărcat al unuia dintre voi. Dar asta nu e ceva nou, iar situația se perpetuează de aproape doi ani și mai ai încă unul de tras. Până acum, probabil te-ai adaptat cu această situație temporară.

Dacă ești într-un cuplu consacrat, în decembrie te vei simți deosebit de bine, pentru că Venus va trimite raze aurii către sectorul angajamentelor din charta ta, din 7 decembrie până pe 3 ianuarie. Relația ta ar trebui să meargă ca unsă în această perioadă și este un moment perfect pentru făcut planuri pe termen lung.

Dacă ești îngrijorat/ă de unul dintre copii, lucrurile se vor îmbunătăți în cursul anului viitor. La anul pe vremea asta te vei afla în cu totul al loc atât cu mintea, cât și cu sufletul.

În prima parte a lunii, probabil că vei face o excursie cu sufletul tău pereche. Toată luna te vei contra asupra unui parteneriat, dar nu este foarte sigur dacă e vorba despre partenerul/a de afaceri sau despre persoana iubită cu care vrei să te căsătorești. Dacă ești deja într-un cuplu consacrat, vei explora noi modalități de a dezvolta relația.

Luna plină din 13 decembrie va aduce mai multe dileme romantice. Dacă persoana iubită nu prea e în apele ei, nu o presa. Saturn este în conjuncție cu Soarele și toată lumea va fi foarte serioasă. Este posibil și ca partenerul/a să fie mai stresat/ă decât de obicei sau să nu se simtă bine din cu totul alte motive, iar tu să crezi, în mod greșit, că este o problemă în relație. Ai răbdare să-și revină.

Dacă ai un job creativ, această lună plină de va prinde într-un moment de maximă concentrare asupra unui proiect care trebuie finisat în cele patru zile dinainte sau de după 13 decembrie. Chiar și sub această presiune, tot vei găsi timp pentru mers la petreceri, pentru că o mulțime de planete sunt puse pe joacă.

După 19 decembrie, când Marte intră în Pești, vei cheltui o mulțime de bani, iar această tendință va continua până pe 28 martie. Poate pentru că ți-ai făcut planuri să călătorești într-un loc exotic.

Multă lume își iau angajamente de Anul Nou, dar puțini le și respectă. Tu vei fi printre câștigători dacă îți iei angajamentul să slăbești câteva kilograme. Astrologii spun să începi, imediat după luna nouă din 20 decembrie, un nou stil de viață, cu un regim mai sănătos și cu multă mișcare. Acționează și vei arăta uimitor la vară pe plajă.

Imediat ce se termină sărbătorile, vor începe să curgă ofertele de joburi. Vei fi încântat/ă că ești solicitat/ă. Luna nouă din 29 decembrie te va ajuta să-ți clădești o structură de lucru care va funcționa și vei putea adăuga personal care să te ajute să realizezi toate lucrurile.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii decembrie pentru fiecare semn zodiacal:

HOROSCOP DECEMBRIE 2016. Distracție, iubire și cadouri pentru toată lumea, dar și muncă, și chiar probleme

Horoscop BERBEC decembrie 2016: vei dori să călătorești, dar vei avea destul de mult de lucru

Horoscop TAUR decembrie 2016: Te vor preocupa foarte mult datoriile în această ultimă lună din an

Horoscop GEMENI decembrie 2016: Te vei împăca cu toată lumea și vei călători

Horoscop RAC decembrie 2016: Vei fi foarte ocupat/ă și poate vei pune la cale deschiderea unei afaceri proprii

Horoscop LEU decembrie 2016: Te vei concentra toată luna pe parter/ă

Horoscop FECIOARĂ decembrie 2016: Casa și familia sunt pe primul plan în această lună

Horoscop BALANȚĂ decembrie 2016: Agitație, mulțumire și fericire – cam așa va fi luna decembrie pentru tine

Horoscop SCORPION decembrie 2016: În această lună vei avea foarte mulți bani

Horoscop SĂGETĂTOR decembrie 2016: Vei începe să-ți realizezi cel mai drag vis

Horoscop CAPRICORN decembrie 2016: Vei cheltui în această lună mai mult decât oricine altcineva, dar nu-ți vei goli de tot conturile

Horoscop VĂRSĂTOR decembrie 2016: Pe primul loc sunt prietenii luna asta, dar există și tentația unei relații clandestine trecătoare

Horoscop PEȘTI decembrie 2016: Vei avea o evoluție extraordinară în carieră, dar nu uita și de cei de acasă

 

Cele mai citite

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...

ANRE: România poate avea până la 200.000 de prosumatori la finele anului

Aproximativ 200.000 de prosumatori vor fi la finalul acestui an dacă se menţine ritmul actual de creştere, de 4.000-5.000 de prosumatori pe lună, ceea...

Votul din Consiliul de Securitate al ONU ce cere în premieră o „ încetare imediată a focului în Gaza” a fost salutat pe plan...

Votul de luni asupra unei rezoluţii a Consiliului de Securitate al ONU care cere pentru prima dată "încetarea imediată a focului" în Fâşia Gaza,...
Ultima oră
Pe aceeași temă