12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop LEU ianuarie 2016: ţi se va încredinţa proiectul la care ai...

Horoscop LEU ianuarie 2016: ţi se va încredinţa proiectul la care ai visat dintotdeauna şi vei fi recompensat pe măsură

Începi anul decolând cu viteză în zbor şi va trebui să fii gata de aterizare atunci când apare Luna Nouă, pe 9 ianuarie. În zilele care vor urma acestui eveniment astrologic, sunt şanse mari ca mai multe proiecte la care ai lucrat să primească aprobarea necesară. Cu Mercur retrograd în casa muncii de pe 5 până oe 25 ianuarie, optează mai bine pentru a clarifica cu atenţie unui client ceea ce doreşte de la tine, eventual într-un email, pentru a evita neînţelegerile şi erorile de comunicare. Planetele aflate în Capricorn sugerează că este posibil să lucrezi la un proiect ce-ţi va permite să cercetezi trecutul, arborele genealogic sau moştenirile. Poţi, de asemenea, să te ocupi de fonduri sau bugete importante, pentru că, de regulă, Capricornul este asociat cu averile.  

Luna Nouă se va afla în Leu pe 23 ianuarie şi va aduce la suprafaţă un lucru foarte important pentru tine. În acelaşi timp, vei isca o contradicţie şi dezbateri intense pe teme ce privesc treburile administrative şi traiul în comun cu partenerul de viaţă sau cu colegul de cameră. Aflată în sectorul locuinţei, planeta Marte va fi destul de zgomotoasă, deci fi pregătit să-ţi redecorezi casa, să schimbi mobila sau să faci curat prin sertare. Poţi apela la un zidar care să facă o compartimentare a locuinţei astfel încât să ai un spaţiu mai bun.

În ianuarie, dragostea îţi aduce deopotrivă privilegii, dar şi responsabilităţi. Chiar dacă de obicei ştii foarte bine acest lucru, vei cu atât mai conştient acum. După ce a intra pe 30 decembrie în Săgetător, Venus se va afla într-o poziţie ideală pentru tine până pe 23 ianuarie. În tot acest timp, va orbita în apropiere de Saturn, fâcând o conjucţie perfectă pe 8 ianuarie. Doar învăţând lecţia de a dărui la fel de bine cum şti să primeşti, vei cunoaşte o implinire personală remarcabilă în acest an. Dacă eşti părinte, prin felul în care îţi vei creşte şi proteja copiii te vei maturiza şi tu.      

Poziţia lui Saturn în casa a V-a va avea alte ramificaţii în sfera profesională. Dacă lucrzi în domeniul artistic, ţi se va încredinţa acum proiectul la care ai visat dintotdeauna şi vei lucra exemplar la el pe parcursul acestui an, dar şi în 2017. Oricum, să ai în vedere faptul că acest proiect s-ar putea prelungi mai mult decât ai planificat şi s-ar putea să necesite investiţii mai mari decât ai anticipat. Acest lucru se datorează prezenţei lui Saturn, aşa că fă-ţi o estimare adecvată, luând în calcul o marjă de eroare pe plus. Nimeni nu va şti condiţiile în care ai lucrat şi nici cât ai fost plătit, munca va vorbi de la sine şi, pentru că te vei implica foarte serios in proiectele tale, rezultatele vor fi peste aşteptări, la fel şi felicitările celorlalţi. Este posibil sa nu te mai fi aflat până acum într-o astfel de ipostază, având în vedere că Saturn se roteşte în jurul Soarelui o dată la 29 de ani (dacă ai mai trecut însă prin această fază, să nu ratezi acest moment, care se mai repeta peste trei decenii).     

Şi cum Jupiter se află în casa a II-a a câştigurilor materiale pentru prima dată după zece ani, vei avea ocazia să-ţi stabileşti noi standarde la locul de muncă şi vei obţine recompense materiale importante, în contextul în care 2016 va fi un an foarte activ în sfera profesională, cu creşteri salariale şi recunoaşterea meritelor. Luna plină de pe 22 februarie va fi momentul ideal pentru o creştere substanţială a veniturilor şi de aceea ar fi bine să începi deja să-ţi conturezi strategia.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă