5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop LEU mai 2016: cariera ta va avea o evoluție fulminantă

Horoscop LEU mai 2016: cariera ta va avea o evoluție fulminantă

HOROSCOP LEU MAI. Sunt toate semnele că vei avansa mult în carieră în luna mai. Patru corpuri cereşti vor fi în casa a zecea, a faimei, din charta ta, iar luna nouă din 6 mai vor pune lucrurile pe jar, pentru ca în următoarele zece zile să ai parte de o evoluţie fulminantă. 

Dar pentru că cinci dintre cele opt planete sunt, totuşi, retrograde în mai, nu vei face progrese rapide, aşa că ai răbdare. Astrele retrograde sunt Mercur, Marte, Jupiter, Saturn şi Pluto, care se află în zone diverse din charta ta. Din fericire, Venus, planeta care guvernează progresul şi prestigiul în carieră, se va afla pe o orbită pozitivă, puternică. În consecinţă, probabil că vei primi o ofertă pentru o promovare sau o nouă poziţie, iar acea ofertă va reprezenta o treaptă mai sus faţă de ce faci acum. Dacă ai propria afacere, ai putea atrage un nou client important, iar ştirile despre succesul tău se vor răspândi foarte repede prin întregul domeniu de activititate. Jupiter, planeta norocului, îţi va relua mersul direct pe 9 mai.

Oportunităţile în carieră care se vor ivi par să fie legate de un fost şef, client sau persoană cu care ai avut o relaţie profesională pozitivă. Cu atât de multe planete retrograde, reactivarea unor colaborări bune din trecut ar putea fi calea ta către succes. Mercur, care guvernează sectorul compensaţiilor, va fi retrograd până în 22 mai. Totuşi, un aspect cu adevărat superb va fi pe 3 mai, când Soarele şi Jupiter vor fi în sincron perfect şi ţi-ar putea aduce o ofertă financiară uimitoare pe care vei dori s-o accepţi. Ar fi bine să faci asta dacă nu ai cum să amâni decizia pentru sfârşitul lunii. Faptul că Mercur este retrograd te-ar putea face să nu înţelegi prea bine ce se cere de la tine dacă accepţi oferta. Fii atent la detalii, urmăreşte-le fără grabă şi fă un rezumat cu ce ai înţeles din discuţii. Încearcă să clarifici tot ce nu ai înţeles bine, pentru că va merita efortul.

Dacă eşti plătit pentru ideile tale creatoare, dacă eşti actor sau reprezinţi oameni creator, se pare că vei lucra la un proiect major care are multe părţi mobile. O fază esenţială a acestui proiect va fi finalizată până în a treia săptămână a kunii mai. Această idee pare să aibă aplicaţie internaţională, aşa că „gândeşte global, nu local”.

O relaţie amoroasă şi/sau un copil par să joace un rol la fel de important în viaţa ta. Marte va petrece neobişnuit de mult timp în acest an în casa a cincea a iubirii adevărate. De obicei, Marte stă şase săptămâni într-o zonă a horoscopului, dar în acest an, va rămâne aproape şapte luni, de la începutul lui martie până la sfârşitul lui septembrie.

Aşadar, dragă Leule, se pare că ai tot ce-ţi doreşti – o carieră înfloritoare şi o viaţă amoroasă care înseamnă totul pentru tine. Nu te mai poate opri nimic.

Urmărește site-ul www.romanialibera.ro pentru a afla previziunile complete pentru luna mai. Previziunile vor fi postate in data de 1-2 mai.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă