18.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop LEU martie 2016: vei face mulţi bani luna aceasta. Citeşte previziunile...

Horoscop LEU martie 2016: vei face mulţi bani luna aceasta. Citeşte previziunile pentru întreaga lună

Luna aceasta va fi marcată de eclipsa solară din 8 martie, care va avea efecte pozitive asupra finanțelor tale. De altfel, patru corpuri cereşti – Soarele, Luna Nouă, Neptun şi Mercur  – se vor afla în casa a 8-a, care guvernează „banii oamenilor din jurul tău”. Dacă ai propria firmă, vei căuta capital de risc, şi ai putea avea surpriza să dai peste o afacere mare.

În această lună, vei realiza o vânzare profitabilă de artă, muzică sau altă formă de exprimare artistică, pentru că Neptun, planeta creativităţii, se va afla de asemenea în casa a 8-a. Cum Leii sunt guvernaţi de Soare, o eclipsă solară ca cea din 8 martie te va influența mai mult decât pe oricare dintre prietenii tăi din celelalte semne zodiacale. Indiferent prin ce metodă, banii sunt în drum spre tine.

De pe 5 martie, Marte va intra în casa a 5-a, a iubirii, copiilor şi creativităţii. De obicei, Marte vizitează o anumită parte a chartei timp de şase săptămâni, dar, pentru că va deveni retrograd luna viitoare, din 17 aprilie până pe 29 iunie, iar apoi îi va lua destul de mult timp să revină pe orbită, te vei putea concentra asupra vieţii tale romantice din 5 martie până în 27 septembrie.

Începând de la sfârşitul lui martie, dacă te vezi cu cineva de foarte puţin timp, ai putea avea mai multe momente în care doreşti să rupi relaţia şi pe urmă te răzgândeşti. Aşa că nu te grăbi să iei decizii. Gândeşte-te bine, chiar dacă procesul tău de analiză va dura câteva luni. Dacă ai sentimente faţă de persoana cu care te întâlneşti, dar crezi că ceva nu merge cum trebuie, ar putea dura săptămâni până să reuşeşti să-ţi dai seama ce nu e în regulă şi cum ai putea rezolva problema.

Cuplurile care au o relație puternică vor petrece mai mult timp împreună şi vor discuta destul de mult despre copii şi momente în familie.

A doua eclipsă din această lună va cădea în Balanţă, pe 23 martie, şi va lumina casa călătoriilor fără griji şi a comunicării. Dacă nu vei face o călătorie importantă în această lună, ai putea primi un contract, o scrisoare sau o altă formă de document pe care va trebui să îl iei serios în considerare şi să acţionezi în consecinţă. Ar putea fi vorba despre aproape orice, dar va exista şi o componentă financiară pe care va trebui s-o analizezi bine pentru că va fi importantă şi pozitivă. Dacă primeşti un contract, arată-i-l avocatului şi semnează-l imediat ce îţi dă el undă verde.

În ceea ce priveşte serviciul, data de 16 martie aduce veşti bune, foarte importante. Notează-ţi această zi în calendar şi pregăteşte-te să profiţi la maximum de ea. Jupiter, aducătorul de daruri şi noroc, se va afla într-o ideală conversaţie cu finanţistul Pluto, care va lua, pe 16 martie, cadourile lui Jupiter şi le va multiplica. Este sigur că această zi îţi va aduce excelente oportunităţi de afaceri, cu profituri rapide. Este o zi grozavă pentru a semna un acord sau pentru a lansa un nou produs sau serviciu. Dacă eşti pe cale să-i prezinţi ideile sau lucrările tale unei persoane importante, alege data de 16 martie pentru asta.

Fără îndoială, eclipsa solară îţi va deschide calea spre mai mulţi bani, dar mai este o zi în această lună care-ţi va aduce beneficii financiare – 26 martie. În această zi, Marte va lucra aproape de Soare şi orice discuţie vei avea, referitoare la finanţe, ar trebui să se încheie cu un acord profitabil pentru tine.

În plan romantic, Venus se va afla în sectorul relaţiilor pe 11 martie, un moment perfect pentru a-ţi petrece timpul cu partenerul iubit. Dacă trebuie să aduci în discuţie un subiect sensibil, încearcă să faci asta în primele zece zile din martie, pentru că Venus îţi va uşura sarcina şi te va ajuta să obţii rezultate bune.

În cele din urmă, pe 31 martie, Mercur şi Uranus se vor alinia, inspirându-ţi idei măreţe, poate poveşti pentru presă sau pentru un client de peste hotare. Vei părăsi luna ca un leu ce eşti, răcnind cu mândrie, iar publicul care te adoră te va ovaţiona ca pe un star rock.

Cele mai citite

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...

Mii de persoane protestează împotriva lui Vitkor Orban din Ungaria

Mii de maghiari au protestat împotriva premierului naționalist Viktor Orban, în cadrul unui miting organizat cu câteva săptămâni înainte de alegerile europarlamentare și locale...

VIDEO. Real Madrid, campioană pentru a 36-a oară în La Liga

Real Madrid a cucerit titlul în La Liga în mod matematic, după ce a obținut o victorie zdrobitoare împotriva echipei Cadiz, cu scorul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă