14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP LEU septembrie 2015. Mai mulți bani și succes în toate planurile

HOROSCOP LEU septembrie 2015. Mai mulți bani și succes în toate planurile

De la 1 septembrie, intri într-o perioadă de un an în care veniturile îţi cresc considerabil – primești o mărire de salariu sau o promovare, obții un loc de muncă bine plătit sau câștigi mult dintr-o afacere personală sau dintr-un proiect de care te ocupi în timpul liber.

Totuşi, în prima săptămână a lunii septembrie trebuie să fii foarte atent(ă) atunci când iei decizii în plan financiar. Clarifică-ţi nelămuririle şi, dacă este nevoie, consultă-te cu un avocat înainte de a semna documentele. Din 12 septembrie, riscurile în plan financiar scad.

În prima săptămână de toamnă, petreci momente romantice alături de persoana iubită sau, dacă ești singur(ă), flirtezi cu mai multe persoane. Una dintre ele îți captează atenția și este foarte posibil să începeți o relație în viitorul apropiat.

Totuși, nu trebuie să te grăbești să intri într-o relație. Lasă lucrurile să evolueze de la sine, chiar dacă ești foarte atras(ă) de persoana pe care ai întâlnit-o. Ai răbdare, lasă-i timp să te cunoască.

În primele trei săptămâni ale lunii, ai mai mult curaj și farmec ca oricând. Astfel, îți este ușor să îi convingi pe cei din jur să îți accepte ideile, fie acasă, în cercul de prieteni sau la serviciu.

Îți închei luna celebrând realizările din plan personal sau profesional – pleci într-o călătorie, organizezi o petrecere sau îți iei câteva zile libere, în care te răsfeți așa cum îți dorești. 

Cele mai citite

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă