16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP noiembrie BALANŢĂ: Schimbare de look şi atuuri în toate planurile

HOROSCOP noiembrie BALANŢĂ: Schimbare de look şi atuuri în toate planurile

Încă de la începutul lunii, intri într-o perioadă în care eşti favorizat(ă) de astre şi, astfel, faci progrese mari în plan personal şi profesional.

Între 8 noiembrie şi 5 decembrie, investeşti în imaginea ta şi devii mai carismatic(ă) – îţi înnoieşti garderoba, îţi schimbi tunsoarea şi culoarea părului ori începi un program de exerciţii fizice prin care să îţi revii în formă.

În jurul zilei de 11 noiembrie, apare o oportunitate excelentă să îţi creşti veniturile – ai şansa să te angajezi într-un loc mai bine plătit sau îţi renegociezi contractul. Ai grijă să nu ratezi şansa, pentru că nu va apărea din nou prea curând.

De asemenea, în prima jumătate a lunii, petreci momente romantice alături de persoana iubită sau, dacă eşti singur(ă), alături de o persoană specială pe care abia o cunoşti sau cu care ai flirtat în ultima vreme.

În ultima săptămână, unul dintre membrii familiei tale suferă dintr-o anumită cauză, dar nu te anunţă că are nevoie de ajutor. Ai grijă să te interesezi de starea lui(ei) şi să îi oferi sprijinul de care are nevoie.

Totodată, din 25 noiembrie, relaţiile cu familia devin tensionate. Toţi membrii familiei vor fi uşor iritabili. Prin urmare, ai grijă ce şi cum spui, ca să nu işti un conflict.

Tot astfel, ultima săptămână a lunii nu este potrivită pentru semnarea unui contract. Dacă nu poţi evita, ai grijă să verifici cu atenţie fiecare clauză, ca să te asiguri că te avantajează.

Cele mai citite

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă