15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP noiembrie BERBEC. Progres în carieră şi venituri crescute

HOROSCOP noiembrie BERBEC. Progres în carieră şi venituri crescute

Încă din primele zile ale lunii noiembrie, ai multe sarcini de rezolvat, dar te descurci de minune. Devii din ce în ce mai competitiv(ă) şi atragi atenţia mai multor persoane influente, care te ajută să avansezi în plan profesional.

În 10 noiembrie, fie că ai un interviu de angajare, o prezentare ori un examen, rezultatul îţi depăşeşte aşteptările şi îţi dă un motiv să deschizi şampania.

De asemenea, încă din prima parte a lunii, se schimbă lucrurile în plan financiar. Dacă până acum ţi-ai făcut permanent griji în privinţa banilor, în sfârşit, te poţi relaxa.

Astfel, în 11 noiembrie, îţi cresc veniturile – primeşti o mărire de salariu, eşti promovat(ă) sau, dacă ai o afacere personală, îţi cresc vânzările.

Dacă eşti singur(ă), cineva de la serviciu îţi dezvăluie că are sentimente puternice pentru tine.

Din 12 noiembrie, vei fi nevoit(ă) să lucrezi alături de alte persoane. Deşi îţi displace situaţia, faci un compromis, astfel încât să îţi îndeplineşti obiectivele.

Totuşi, datorită carismei tale, membrii echipei alături de care lucrezi îţi vor accepta cu uşurinţă ideile.

În jurul zilei de 25 noiembrie, faci o scurtă călătorie alături de families sau, dimpotrivă, te relaxezi acasă.

În 29 noiembrie, ai parte de tensiuni în relaţie cu persoana iubită, care este la fel de ocupată şi de stresată ca tine.

În ultimul weekend al lunii, petreci timp alături de familie sau prieteni.

Cele mai citite

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă