13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP noiembrie FECIOARĂ. Agitaţie, călătorii şi momente romantice

HOROSCOP noiembrie FECIOARĂ. Agitaţie, călătorii şi momente romantice

În prima jumătate a lunii noiembrie, faci o scurtă călătorie, iar din a doua parte a lunii intri într-o perioadă agitată, care va dura până la sfârşitul sărbătorilor de iarnă.  

Astfel, din 12 noiembrie până în 3 ianuarie 2016, eşti forţat(ă) de împrejurări să fii foarte atent(ă) la detalii şi să te organizezi foarte bine, atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Însă, deşi orice altă persoană s-ar simţi copleşită de situaţie, tu faci faţă cu brio.

În jurul zilei de 11 noiembrie, ţi se cere să semnezi documente importante. Ar fi bine să le analizezi în detaliu şi, dacă este necesar, să te consulţi cu un avocat înainte de a lua o decizie.

După 18 noiembrie, faci un parteneriat de succes, alături de o persoană care te determină să vii cu idei excelente.

La sfârşitul lunii, faci eforturi să îţi rezolvi sarcinile de lucru la serviciu şi să te ocupi de probleme personale, în acelaşi timp – apare o neregulă legată de o proprietate ori afli că unul dintre părinţi are nevoie de îngrijire medicală.  

De asemenea, apar tensiuni în relaţia cu câteva rude, din cauză că responsabilităţile de la serviciu te împiedică să le vizitezi.

În relaţia cu persoana iubită, lucrurile merg excelent, iar dacă eşti singur(ă), flirtezi cu mai multe persoane care sunt atrase de carisma ta.

Cele mai citite

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...

Un nou pod rutier între România și Ucraina, pe ordinea de zi a Guvernului

Guvernul Marcel Ciolacu ar putea aproba, în şedinţa de azi, un acord cu Guvernul Ucrainei privind construcţia podului rutier de frontieră peste râul Tisa,...
Ultima oră
Pe aceeași temă