13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP noiembrie GEMENI. Decizii importante şi momente minunate alături de familie

HOROSCOP noiembrie GEMENI. Decizii importante şi momente minunate alături de familie

În primele zile ale lunii, te concentrezi pe familie şi casă – organizezi un eveniment important, redecorezi sau îţi schimbi locuinţa.

În jurul zilei de 6 noiembrie, eşti foarte creativ(ă) şi îi uimeşti pe cei din jur cu ideile tale, iar în jurul zilei de 10 noiembrie primeşti veşti excelente în plan financiar – obţii un loc de muncă bine plătit, eşti promovat(ă) sau primeşti o mărire de salariu.

În cea de-a doua săptămână a lunii, mergi la un medic specialist, astfel încât să îţi rezolvi o problemă de sănătate pe care ai ignorat-o până acum.

Totodată, lucrezi să câştigi mai mulţi clienţi sau primeşti o sarcină de lucru complexă.

Dacă eşti singur(ă), în jurul zilei de 12 noiembrie, întâlneşti o persoană specială, pe care o prezinţi curând părinţilor.

Dacă eşti într-o relaţie, în 25 noiembrie, ai un conflict cu persoana iubită sau afli o veste proastă despre starea de sănătate a partenerului(ei). Totuşi, nu este cazul să intri în panică. Lucrurile se vor rezolva în scurt timp.

13 noiembrie este ziua ta norocoasă – deciziile pe care le iei în legătură cu familia şi casa au rezultate mai bune decât crezi.

În 24 noiembrie, porţi o conversaţie serioasă cu cineva de la serviciu sau din viaţa ta personală ori faci cuiva o promisiune.

De asemenea, în jurul zilei de 25 noiembrie, eşti forţat(ă) de împrejurări să iei o decizie importantă. Chiar dacă o persoană de încredere nu este de acord cu tine, nu este cazul să îi dai voie să îţi scadă încrederea în tine.

În ultimul weekend al lunii, petreci momente minunate acasă, alături de cei dragi.

Cele mai citite

Un nou pod rutier între România și Ucraina, pe ordinea de zi a Guvernului

Guvernul Marcel Ciolacu ar putea aproba, în şedinţa de azi, un acord cu Guvernul Ucrainei privind construcţia podului rutier de frontieră peste râul Tisa,...
Ultima oră
Pe aceeași temă