15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP noiembrie SĂGETĂTOR: Socializare şi activitate intensă în plan profesional

HOROSCOP noiembrie SĂGETĂTOR: Socializare şi activitate intensă în plan profesional

În primele două săptămâni ale lunii noiembrie, ai multe sarcini de lucru de rezolvat şi eşti nevoit(ă) să te organizezi foarte bine, ca să le finalizezi pe toate. Totuşi, ai astrele de partea ta, astfel că nu te simţi copleşit(ă) de situaţie.

Din a doua jumătate a lunii şi până la încheierea sărbătorilor de iarnă, îi cucereşti pe cei din jur datorită carismei tale şi primeşti invitaţii la multe evenimente.

De asemenea, între 11 şi 24 noiembrie, eşti foarte productiv(ă) şi faci paşi mari în plan profesional, cu condiţia să lucrezi singur(ă), în linişte.

Însă, în 23 noiembrie, un prieten sau chiar partenerul(a) te şochează cu ceva ce spune sau face. Totuşi, nu este momentul să îl(o) confrunţi. Analizează situaţia şi decide dacă vrei sau nu să salvezi relaţia, înainte de a începe o discuţie.

De asemenea, apar neînţelegeri şi tensiuni la serviciu, cel mai probabil, legate de bani. Astfel, te simţi captiv(ă) într-o situaţie care îţi displace.

Totodată, apare o dificultate care are legătură cu un conflict în instanţă sau relaţia cu cineva din străinătate, un paşaport, o viză sau un alt aspect legat de migrare.

Îţi închei luna cu un weekend pe care îl petreci singur(ă), ca să îţi pui gândurile în ordine şi să îţi construieşti o strategie prin care să îţi îmbunătăţeşti viaţa. 

Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă