9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP noiembrie SCORPION: Schimbări pozitive majore şi momente romantice

HOROSCOP noiembrie SCORPION: Schimbări pozitive majore şi momente romantice

În luna noiembrie, se încheie o perioadă dificilă pentru tine, astrele te favorizează şi faci o schimbare majoră în viaţa ta – închei sau începi o relaţie, te muţi în alt oraş sau ţară ori îţi schimbi locul de muncă.

Unul din cei mai buni prieteni ai tăi joacă un rol important în succesul tău şi te ajută să negociezi în favoarea ta ceva important.

Dacă trebuie să semnezi un contract, analizează-l în detaliu, cu ajutorul unui specialist, astfel încât să te asiguri că te avantajează.

Între 12 şi 22 noiembrie, dacă eşti singur(ă), începi să flirtezi cu o persoană specială sau intri într-o relaţie care îţi schimbă viaţa în bine.

Dacă eşti deja într-o relaţie, tu şi partenerul(a) luaţi o decizie importantă – vă mutaţi împreună, plecaţi în altă ţară sau vă hotărâţi să vă căsătoriţi ori să aveţi un copil.   

În ultimele zile ale lunii, lucrurile devin uşor tensionate la seriviciu. Nu este un moment bun să îţi  asumi riscuri. Aşteaptă să se calmeze spiritele, fără să te îngrijorezi.

În jurul zilei de 29 noiembrie, dacă eşti criticat(ă) de colegi sau şefi, ascultă-i, dar nu te lăsa descurajat(ă) de ceea ce îţi spun. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă