19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP noiembrie VĂRSĂTOR: Veşti bune în plan financiar şi pregătiri pentru vacanţa...

HOROSCOP noiembrie VĂRSĂTOR: Veşti bune în plan financiar şi pregătiri pentru vacanţa de sărbători

În prima jumătate a lunii noiembrie, ţi se îmbunătăţeşte situaţia financiară – eşti promovat(ă), primeşti o mărire de salariu sau un bonus, câştigi clienţi noi, dacă ai o afacere personală, ori obţii un loc de muncă mai bun.

Din 11 noiembrie, te pregăteşti pentru o călătorie lungă de sărbători, într-o destinaţie care te entuziasmează.

De asemenea, după 11 noiembrie, apar multe oportunităţi excelente în plan profesional. Analizează-le în detaliu şi cere sfaturi  de la oameni de încredere, astfel încât să iei cea mai bună decizie.

În 25 noiembrie, primeşti o veste proastă, eşti forţat(ă) de împrejurări să accepţi un adevăr care nu îţi convine sau primeşti critici de la o persoană importantă din viaţa ta. În orice caz, nu este cazul să te laşi descurajat(ă).  

Totodată, în jurul zilei de 26 noiembrie, trebuie să semnezi un document important. Analizează cu atenţie fiecare clauză în parte, ca să te asiguri că te favorizează.

Tot astfel, în 29 noiembrie, o persoană dragă îţi spune ceva ce te răneşte, afli ceva neplăcut despre persoana iubită sau primeşti vestea că cineva la care ţii foarte mult se află într-o situaţie dificilă şi are nevoie de ajutorul tău.

În ultimele zile ale lunii, îţi pregăteşti garderoba de iarnă şi îţi faci planuri pentru sărbători. 

Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

Nicolae Ciucă comentează declarația lui Ciolacu. Premierul a susținut că Buzăul nu este în Moldova

La sediul Biroului Electoral Municipal, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre comentariile premierului Marcel Ciolacu privind locația Buzăului și aluzia sa la un posibil...
Ultima oră
Pe aceeași temă