17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP octombrie BALANŢĂ: Decizie radicală şi vis împlinit

HOROSCOP octombrie BALANŢĂ: Decizie radicală şi vis împlinit

În prima săptămână a lunii octombrie, relaţia cu persoana iubită, un prieten sau un partener de serviciu ia o turnură neaşteptată. El(ea) spune ceva sau face un gest care te deranjează sau te şochează.

Astfel, pui capăt relaţiei sau porţi o discuţie lungă cu persoana care te-a deranjat, aşa încât să vă rezolvaţi neînţelegerile.

De asemenea, în a doua jumătate a lunii, dacă în ultima vreme ai avut o relaţie dificilă cu persoana iubită sau un prieten alături de care locuieşti, te muţi în altă parte.

Dacă eşti singur(ă), eşti tentat(ă) să intri într-o relaţie cu o persoană care a flirtat cu tine în ultima vreme. Însă, ar fi bine să dai dovadă de prudenţă şi să îl(o) cunoşti bine înainte de a lua o decizie pe care ai putea să o regreţi mai târziu.

Pe tot parcursul lunii, îţi merge bine în plan financiar, iar dacă vrei să vinzi o proprietate, găseşti clientul ideal, cel mai probabil, în 10 sau 11 octombrie.

Cea mai bună zi a lunii pentru tine este 25 octombrie, când ai parte de surprize plăcute în plan personal sau profesional.

În ultimele zile ale lunii, îţi îndeplineşti un vis legat de carieră sau de viaţa personală – obţii un loc de muncă sau un certificat, pleci într-o călătorie sau îţi schimbi locuinţa.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete și a eliberat din funcție doi procurori

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 aprilie 2024, mai multe decrete. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 3/2023 pentru modificarea...

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...
Ultima oră
Pe aceeași temă