12.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP octombrie FECIOARĂ: Curaj, carismă şi determinare

HOROSCOP octombrie FECIOARĂ: Curaj, carismă şi determinare

Pe tot parcursul lunii octombrie, îţi pui interesele pe primul plan, ieşi din zona ta de confort şi faci tot posibilul să îţi atingi obiectivele pe care ţi le-ai propus.

Însă, ar fi bine să iei cele mai importante decizii  după ziua de 9 octombrie, pentru că, până atunci, Mercur este retrograd.

În 12 octombrie, primeşti veştile pe care le aştepţi în plan financiar – apar cheltuieli legate de casă, un membru de familie are nevoie de bani sau părăseşti actualul loc de muncă. Cu toate acestea, nu este cazul să intri în panică, pentru că lucrurile se îndreaptă repede.

În a doua parte a lunii, carisma ta atinge un nivel nebănuit şi atragi atenţia şi simpatia unor oameni influenţi, care te-ar putea ajuta să progresezi în carieră.

Pe tot parcursul lunii, îţi merge bine în relaţia cu persoana iubită, iar dacă eşti singur(ă),  îţi întâlneşti partenerul(a) ideal(ă).

De asemenea, primeşti veşti bune legate de un copil sau un proiect de care te ocupi în timpul liber.

La sfârşitul lunii, faci o călătorie la ţară sau într-un alt oraş ori în străinătate şi primeşti o sumă de bani pe care o aştepţi cu nerăbdare.

Cele mai citite

Caz controversat în Bulgaria. L-a demis pe ministrul de externe și a preluat el postul

Decizia premierului interimar bulgar, Dimităr Glavcev, de a demite ministrul de externe, Stefan Dimitrov, la doar două săptămâni de la numirea acestuia în post,...

„El Clasico”, decis în prelungiri! Golul lui Jude Bellingham o duce pe Real Madrid aproape de un nou titlu

Real Madrid este foarte de a-și adjudeca al 36-lea titlu din istorie după ce s-a impus cu scorul de 3-2 în marele derby contra...

Eurostat: România, printre ţările UE cu cel mai mare deficit şi cea mai semnificativă creştere a datoriei în 2023

Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023,...
Ultima oră
Pe aceeași temă