12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP octombrie LEU: Succes şi progres în carieră

HOROSCOP octombrie LEU: Succes şi progres în carieră

Încă din primele zile ale lunii octombrie, începi să urmezi un program de studii, te pregăteşti să publici o carte, lansezi o campanie, rezolvi o problemă de natură legală sau începi o colaborare care îţi va aduce succes în carieră.

În 12 octombrie, scapi de nesiguranţe şi iei o decizie cu uşurinţă – închei sau începi o relaţie ori îţi schimbi locuinţa.  

În aceeaşi perioadă, îţi cresc cheltuielile, dar apar şi oportunităţi de a-ţi creşte veniturile – fii cu ochii în patru pentru un proiect care ţi-ar putea aduce bani în plus, o ofertă de job mai avantajoasă sau o şansă de a câştiga un bonus ori o promovare.   

De asemenea, dacă ai o afacere personală, în prima jumătate a lunii, ai şansa să câştigi clientul la care ai visat dintotdeauna.

În jurul zilei de 27 octombrie, eşti recompensat(ă) pentru timpul şi eforturile pe care le-ai investit în ceva, într-o perioadă de timp mai mare.  

Îţi închei luna într-o notă pozitivă – primeşti sprijinul unor persoane influente, care te vor ajuta să îţi duci cariera la un alt nivel.  

Cele mai citite

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă