10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP octombrie SĂGETĂTOR: Recuperare şi succes în carieră

HOROSCOP octombrie SĂGETĂTOR: Recuperare şi succes în carieră

La începutul lunii octombrie, te recuperezi după o situaţie dificilă care a avut legătură cu persoana iubită, un copil, o sarcină sau locul de muncă.  

În jurul zilei de 12 octombrie, un prieten te trădează sau trece printr-o perioadă foarte grea şi îţi cere ajutorul pentru o perioadă lungă de timp.

În primul caz, în care el(ea) spune ceva sau face un gest care te deranjează, porţi o discuţie prin care să rezolvi problema, sau, dacă relaţia nu înseamnă foarte mult pentru tine, îi pui capăt.

Evenimentele din plan profesional te fac să crezi că visezi – eşti promovat(ă), primeşti o mărire de salariu, obţii locul de muncă pe care ţi l-ai dorit sau, dacă ai o afacere personală, câştigi mai mulţi clienţi decât te aştepţi.

În plus, un prieten sau o rudă găseşte o modalitate perfectă de a-ţi sărbători succesul profesional.

În ultima săptămână a lunii, ţi se îmbunătăţeşte starea de sănătate. De asemenea, lucrezi mult ca să închei o sarcină de lucru înainte de termenul limită.

Totodată, îi prezinţi o idee unei persoane influente, care o va aproba, chiar dacă nu te aştepţi.  

Cele mai citite

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă