16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP octombrie SCORPION: Schimbări majore şi activitate intensă în plan social

HOROSCOP octombrie SCORPION: Schimbări majore şi activitate intensă în plan social

În prima jumătate a lunii octombrie, apare o schimbare la serviciu, care te destabilizează şi te forţează să îţi analizezi repede opţiunile, mai ales că un coleg ori şef face presiuni asupra ta ca să accepţi ceva ce nu te avantajează.

Oricât de mult ar încerca să te convingă, rezistă şi acţionează aşa cum crezi că este bine pentru tine.

După ziua de 12 octombrie, ai putea afla că ai o problemă de sănătate care te forţează să îţi schimbi stilul de viaţă. Nu este cazul să intri în panică, urmează sfatul doctorului şi îţi vei recăpăta sănătatea numaidecât.

Pe tot parcursul lunii, ai parte de momente romantice şi primeşti multe invitaţii la petreceri. Însă, înainte de a le accepta pe toate, calculează costurile şi alege evenimentele la care nu vei fi nevoit(ă) să cheltui mai mulţi bani decât vrei.

În 27 octombrie, trăieşti un moment important în relaţia cu persoana iubită sau, dacă eşti singur(ă), partenerul de serviciu – o cerere în căsătorie, o nuntă, vestea unei sarcini sau o reuşită în plan profesional.

De asemenea, ultimele zile ale lunii ar putea aduce o oportunitate excelentă în plan personal sau profesional. Ai grijă să nu o ratezi.  

Cele mai citite

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...
Ultima oră
Pe aceeași temă