15.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP octombrie VĂRSĂTOR: Călătorii, succes în plan financiar şi momente romantice

HOROSCOP octombrie VĂRSĂTOR: Călătorii, succes în plan financiar şi momente romantice

În prima săptămână a lunii octombrie, îţi clarifici detalii din contracte, negociezi şi faci o călătorie în ţară sau în străinătate, în interes de serviciu.

Mercur este retrograd până în 9 septembrie. Prin urmare, amână semnarea unor documente importante şi luarea unor decizii majore până după acea dată.

În 12 octombrie, pleci într-o nouă călătorie în interes profesional, însă, de această dată, destinaţia este mai îndepărtată.

La mijlocul săptămânii, intri într-o perioadă stresantă, care ar putea dura până la şase luni, în care te ocupi de un proiect complex. Însă, satisfacţia va fi pe măsura eforturilor.

În plan financiar, atragi banii ca un magnet pe tot parcursul lunii – primeşti o mărire de salariu, un bonus, o bursă, o moştenire sau ţi se plătesc daune în urma unui proces câştigat, începi să obţii profit dintr-o afacere personală ori câştigi dintr-un proiect de care te-ai ocupat în timpul liber.

În jurul zilei de 27 octombrie, înscrii o victorie în plan personal – te muţi, termini de redecorat locuinţa sau îţi cumperi o maşină.

În aceeaşi perioadă, eşti foarte creativ(ă) şi, astfel, realizezi lucrări care îţi aduc succes ori găseşti soluţii ingenioase la probleme din plan profesional şi personal.

Pe tot parcursul lunii, petreci momente minunate alături de persoana iubită, iar relaţia voastră evoluează. Dacă eşti singur(ă), flirtezi cu una sau mai multe persoane atrăgătoare. 

Cele mai citite

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...

PSG și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara,...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...
Ultima oră
Pe aceeași temă