10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop PEȘTI ianuarie 2016. Peștii culeg roadele muncii lor

Horoscop PEȘTI ianuarie 2016. Peștii culeg roadele muncii lor

A venit momentul să culegi roadele muncii tale. Respiră ușurat; vei încheia luna cu bani în conturi. Mai mult, este posibil să primești un bonus și vești bune privind aprobarea unei ipoteci sau a unui împrumut. Deși te simți norocos, află că este doar rezultatul muncii tale din ultimele luni. 

Prietenii și partenerul vor juca un rol mult mai important în viața ta în această lună: în 9 ianuarie, vei avea parte de o surpriză pusă la cale de amicii tăi. Tot ei te vor pune în legătură cu oameni în poziții de conducere , care te vor ajuta să-ți atingi scopurile. Este o perioadă potrivităsă te înscrii într-un club și să te implici în activitățile derulate acolo. 

Mercur îți face o surpriză: îți scoate în cale un prieten cu care nu ai mai vorbit de foarte mult timp și poate chiar veți lucra împreună la un proiect pe care l-ați gândit împreună, acum mult timp. 

Partenerul tău ți-ar putea da vești bune în 13 ianuarie și vă puteți face noi planuri de acțiune pentru 2016. Dacă ești singur, vei simți energia acestei zile sub o altă formă: o oportunitate de muncă, o propunere de colaborare, venită printr-un mijlocitor.  Este o persoană care îți este în preajmă și cu care lucrezi des : avocatul tău, agentul, partenerul de viață ori de afaceri. 

Săptămâna 11-15 ianuarie va fi una foarte bună pentru tine, în care vei face mulți bani. 

Marte va fi în casa ta până în 5 martie, lucru care îți poate aduce o călătorie în perioada următoare; poate fi chiar și o călătorie în interes profesional, care te va ajuta în evoluția carierei. Încearcă să fii original și evită să prezinți idei care nu îți aparțin. 

În 23 ianuarie, vei scăpa de o problemă de sănătate: terapia pe care ai urmat-o s-a încheiat sau poate te-ai vindecat de răceala care îți dădea de furcă. Dacă ai început un program de fitness, acum te vei bucura de rezultate. 

De asemenea, vei lucra din greu la un proiect care are un deadline în această lună. Și, pentru că muncești atât de mult, vei fi răsplătit din plin. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă