19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP RAC august 2015. Progres în plan financiar şi vacanţă într-o destinaţie...

HOROSCOP RAC august 2015. Progres în plan financiar şi vacanţă într-o destinaţie exotică

Pe tot parcursul lunii, îţi analizezi situaţia financiară şi cauţi o modalitate prin care să îţi creşti veniturile – ceri sfaturile unor specialişti pentru o investiţie, scapi de datorii sau îţi cauţi un serviciu bine plătit.  

După data de 14 august, ceri o mărire de salariu sau negociezi un contract de muncă, astfel încât să te avantajeze. Nu amâna prea mult momentul.

Din 11 august, ai succes în orice activitate care implică o formă de comunicare – creezi o aplicaţie pentru telefonul mobil, redactezi un curs pentru angajaţii tăi, devii purtător de cuvânt pentru o instituţie, îţi publici un manuscris sau ţi se propune ecranizarea unei cărţi pe care ai publicat-o deja.

Luna august îţi aduce oportunitatea unei călătorii în interes de serviciu, dacă lucrezi în domenii ca marketing, vânzări, relaţii publice, publicitate, media sau cercetare.

În 26 august, ai parte de mai mult noroc decât în orice altă zi a anului. Prin urmare, eşti de neînvins în orice discuţie în contradictoriu şi reuşeşti în tot ceea ce îţi propui.

În plan personal, ai oportunitatea de a cumpăra o proprietate împreună cu un verişor – o locuinţă, o casă de vacanţă sau un spaţiu destinat unui viitor proiect de care intenţionaţi să vă ocupaţi împreună.

La sfârşitul lunii, faci o călătorie de plăcere într-o destinaţie exotică, singur(ă), cu persoana iubită sau cu întreaga familie. 

Cele mai citite

Conferința „ Cultura Calului și Renașterea Hipismului în România după 1989” va încheia reuniunea hipică de excepție de duminică de la Hipodromul Ploiești

A patra reuniune hipică din acest an, de la Hipodromul din Ploiești, va fi una de excepție, în program fiind cinci curse de trap....

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă